Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android Nasıl Bir İşletim Sistemidir?

0
151

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Android, google tarafından cep telefonları, tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir işletimsistemiAndroid yaygın olarak unix tabanlı diye bilinsede sahiden unix ile bir bağlantısı bulunmamaktadır

Android ’in açık kod tabanlı yapısı bir çok dilekçe geliştirici için çok iyi bir zemin oluşturmuşturAndroid bu doğrultuda henüz yeni çıkmış olmasına rağmen, bu alanda senelerdir var olan ve smartphone kullanıcılarına hizmet eden öteki işletim sistemlerinin bir çoğunu geride bırakmayı başarmıştırAndroid Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmiş açık kaynak kodlu işletim sistemi olarak bilinirAndroid işletim sisteminde 250,000 ’den pozitif tatbik bulunuyor *

Similar threads

Android Nasıl Bir İşletim Sistemidir? imagesandroidnasilbirisletimsistemidir5b034ab48cd38 Android, google tarafından cep telefonları, tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar icin ozel olarak geliştirilmiş bir işletimsistemiAndroid yaygın olarak unix tabanlı diye bilinsede aslında unix ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Android İşletim Sistem Kullanımı Android İşletim Sistemi Kullanımı Hakkında Data Android mobil cihazlar için, Google ve Open Handset Allience tarafından geliştirilen Linux tabanlı ve açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir Androidin açık kod tabanlı yapısı bir çok başvuru geliştirici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Android İşletim Sistemi Güncelleme Android İşletim Sistemi Güncelleme Nasıl Yapılır Google, devlete ait Android işletim sistemi sitesinde Mobil Dünya Kongresi 2019 geri sayımını başlattı Banal bir sayım sitesinden öbür olan bu adreste yer alan görüntüler, arama devinin Barcelonadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İşletim sistemi, bilgisayar donanımının ilk elden denetimi ve yönetiminden, esas sistem işlemlerinden ve kullanım programlarını çalıştırmaktan sorumlu olan sistem yazılımıdır Öteki bütün yazılımların belleğe, girdiçıktı aygıtlarına ve kütük sistemine erişimini sağlar Aniden çok program aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Android İşletim Sistemi Nedir Android işletim sistemi açık kaynak kodlu bir mobil işletim sistemidir Bu sistem Google, Open Handset Alliance ve serbest yazılım topluluğu göre geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları) için geliştirilmekte olan bir sistemdir Android...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt