Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android Telefonunuz İçin İşte Ezan Namaz Vakitleri Uygulaması

Android Telefonunuz İçin İşte Ezan Namaz Vakitleri Uygulaması
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Android Telefonunuz İçin İşte Ezan Namaz Vakitleri Uygulaması Android Telefonlar İçin Namaz Vakti Android Telefonlar İçin Namaz Vakitleri Uygulaması Sevgili melekler, eğer bulunduğunuz yere ezan sesi çok eksik geliyorsa ve siz namaz kılmak için aralıksız saati peşine düşüp takip etmek zorunda kalıyorsanız şu anda paylaşacağımız Android Telefonlar İçin Namaz Vakitleri Uygulaması tam size kadar Uygulamanın tanıtımı ve indirme linkini aşağı bulabilirsiniz 1549281508 1549281508 androidtelefonunuzicinisteezannamazvakitleriuygulamasi5c5828e8f32e8pngandroidtelefonunuzicinisteezannamazvakitleriuygulamasi5c5828e8f32e8pngandroidtelefonunuzicinisteezannamazvakitleriuygulamasi5c5828e8f32e8png Bu kullanım Android İşletim sistemi için tasarlanmıştır 203 ülke için namaz vakitlerini gösterir Vakitler http:wwwdiyanetgovtrwwwdiyanetgovtr adresinden alınır İstenirse vakitlerde ezan okur Her zaman için öbür ezanlar ayarlanabilir Bu Başvuru SD kart'a taşınırsa, widget kaybolur Uygulamayı aşağıdaki linkten telefonunuza indirebilirsiniz Android Telefonlar İçin Namaz Vakitleri tıklayınız  

Similar threads

Android Telefonlar İçin Namaz Vakti Android Telefonlar İçin Namaz Vakitleri Uygulaması Bu uygulama Android İşletim sistemi için tasarlanmıştır 203 ülke için namaz vakitlerini gösterir Vakitler wwwdiyanetgovtr adresinden alınır İstenirse vakitlerde ezan okur Her süre için ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Android Telefonlar İcin Namaz Vakti Android Telefonlar İcin Namaz Vakitleri Uygulaması Bu uygulama Android İşletim sistemi icin tasarlanmıştır 203 ulke icin namaz vakitlerini gosterir Vakitler wwwdiyanetgovtr adresinden alınır İstenirse vakitlerde ezan okur Her vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Android Telefonlara İçin Namaz Vakitleri Bu başvuru formu sadece Android İşletim sistemi içindir 203 ülke için namaz vakitlerini gösterir İstenirse vakitlerde ezan okurHer süre için farklı ezanlar ayarlanabilir Vakitler wwwdiyanetgovtr adresinden alınır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Android Telefonlara İcin Namaz Vakitleri Bu uygulama yalnızca Android İşletim sistemi icindir 203 ulke icin namaz vakitlerini gosterir İstenirse vakitlerde ezan okurHer vakit icin farklı ezanlar ayarlanabilir Vakitler wwwdiyanetgovtr adresinden alınır
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Android Telefonlar İçin Dini Programlar Nelerdir Android Ramazan İmsakiyesi ve Dini Uygulamalar Kur'anı Kerim Android Uygulaması Android Risalei Nur Namaz Vakitleri Yasini Şerif Namaz Hocası Esmâül Hüsnâ Büyük İslam İlmihali Android telefonlara yukarıda isimleri bahşedilen dini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt