Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anestezi teknikerliği acıkoğretim

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acıkoğretim anestezi teknisyeni,

Sağlık Meslek liselerinin Anestezi Anestezi Teknisyenliği bolumunden mezun
olanlar, istedikleri takdirde, Anestezi, Anestezi Teknikerliği, Elektronorofizyoloji, Sağlık Kurumları İşletmeciği (Acıkoğretim) on lisans programına sınavsız geciş icin başvurabilirler Gereken koşullara sahip oldukları takdirde yerleştirilebilirler
Sağlık meslek lisesi “Anestezi Teknisyenliği bolumunu bitirenler “Anestezi Teknisyeni unvanıyla sağlık kurumu ve kuruluşlarında gorev alırlar
Universitelere bağlı sağlık hizmetleri meslek yuksek okullarında 2 yıl sureyle verilen eğitim programını tamamladıklarında “Anestezi Teknikeri unvanı almaya hak kazanırlar

Similar threads

Anestezi teknikerliği lisans tamamlama Anestezi teknikeri lisans tamamlama hakkında Mesleğin eğitimine girebilmek icin, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Meslek liselerinin “Anestezi ve Anestezi Teknisyenliği alanlarından mezun olanlar “Anestezi onlisans programına sınavsız geciş icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Uyuşturma Teknisyeni uyuşturma bölümü puanları duyumsuzlaşma teknisyenliği puanları sağlık durumu iş lisesi bölümü olan üniversiteler açıköğretim Her türlü ameliyatta hastanın uyutulması (duyumsuzlaşma) ile ilgili tıbbi yöntemleri hekimin talimatına göre uygulayan ve hekime muavin olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
acil tıp teknikerliği taban puanları 2019, acil tıp teknikerliği taban puanları 2019 ygs Acil Tıp Teknisyenliği meslek eğitimine başlayabilmek icin; Sağlık Meslek Liselerine girebilmek icin ilkoğretim okullarının 6–7–8 sınıflarında yapılacak olan “Seviye Belirleme Sınavlarının (SBS)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
acil tıp teknikerliği bolumu, acil tıp teknikerliği taban puanları 2019 acil tıp teknikerliği olan universiteler ACİL TIP TEKNİSYENİ acil tıp teknikerliği nedir? Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felc, solunum yetersizliği gibi nedenlerle birdenbire...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
ambulans ve acil bakım teknikerliği taban puanları 2019 ambulans ve acil bakım teknikerliği puanları Ambulans ve acil bakım teknikeri puanları Meslek liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği, İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği ve Yaşlı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bolumlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt