Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anestezi teknikerliği lisans tamamlama

0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Anestezi teknikeri lisans tamamlama hakkında

Mesleğin eğitimine girebilmek icin,
Lise veya dengi okul mezunu olmak,
Meslek liselerinin “Anestezi ve Anestezi Teknisyenliği alanlarından mezun olanlar
“Anestezi onlisans programına sınavsız geciş icin başvurabilirler

Ortaoğretim Başarı Puanları, okul turleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Bolgeleri (METEB) ve
mezuniyet yılları dikkate alınarak kontenjan dahilinde yerleştirilebilirler
Meslek liselerin diğer alanlarından veya genel liselerden mezun olanlarolacaklar
kişilerin OSYM tarafından yapılan Yuksekoğretime Geciş Sınavına (YGS) girmeleri ve
yeterli “YGS2 puanı almaları gerekir

Eğitimini başarı ile tamamlayanlara Anestezi On Lisans Diplomasıve Anestezi
Teknikeriunvanı verilir“Anestezi ve “Anestezi Teknikerliği on lisans programlarını başarı ile bitirenler, OSYM tarafından acılan Dikey Geciş sınavında başarılı oldukları takdirde “Acil Yardım ve Afet
Yonetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programına dikey geciş
yapabilirler

Similar threads

ambulans ve acil bakım teknikerliği taban puanları 2019 ambulans ve acil bakım teknikerliği puanları Ambulans ve acil bakım teknikeri puanları Meslek liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği, İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği ve Yaşlı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bolumlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Arıcılık bolumu dersleri, Arıcılık bolumu hakkında bilgiler nedir Mesleğin eğitimi universitelere bağlı meslek yuksekokullarının arıcılık bolumlerinde verilmektedirArıcılık bolumu olan universiteler; Mersin Universitesi Mut MYO, Selcuk Universitesi Hadim MYO ON EĞİTİMDE BAŞARILI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Antep fıstığı teknikeri meslek eğitimi hakkında Antep fıstığı teknikeri Meslek eğitimi “Antep Fıstığı Tarımı ve Teknolojisi programı adı altında sadece Gaziantep Universitesi Nizip Meslek Yuksek Okulunda verilmektedir Eğitim suresi 2 yıldır Eğitim teorik ve pratik olarak verilmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri, ambulans ve acil bakım teknikerliği puanları, ambulans ve acil bakım teknikerliği bolumu olan universiteler, ambulans ve acil bakım teknikerliği taban puanları AMBULANS VE ACİL BAKIM TEKNİKERİ Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
anestezi teknikerliği taban puanları anestezi teknikeri puanları anestezi bolumu taban puanları 2019 Meslek liselerin diğer alanlarından ya da genel liselerden mezun olanlarolacaklar kişilerin OSYM tarafından yapılan Yuksekoğretime Geciş Sınavına (YGS) girmeleri ve yeterli “YGS2 puanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt