iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
185 gr toz şeker
50 gr bütün badem
50 gr ceviz içi
100 gr Antep fıstığı
4 adet yumurta beyazı
180 gr çırpılmış krema
450 gr pralin
Hazırlanışı
Toz şeker ocakta eritilir Erimiş olan şekerin içine badem, ceviz ve Antep fıstığı atılır, krokan yapılır Yapılan krokana pralin ve çırpılmış krema ilave edilir Son olarak yumurta beyazı kabartılır ve diğer karışıma ilave edilir Elde edilen karılım silikon kalıplara doldurulur
GURME REHBERI
185 gr toz şeker
50 gr bütün badem
50 gr ceviz içi
100 gr Antep fıstığı
4 adet yumurta beyazı
180 gr çırpılmış krema
450 gr pralin
Hazırlanışı
Toz şeker ocakta eritilir Erimiş olan şekerin içine badem, ceviz ve Antep fıstığı atılır, krokan yapılır Yapılan krokana pralin ve çırpılmış krema ilave edilir Son olarak yumurta beyazı kabartılır ve diğer karışıma ilave edilir Elde edilen karılım silikon kalıplara doldurulur
GURME REHBERI