'angelına jolıe hoş değil' angelina jolie ye benzeyenler angelina jolie benzeyenler Bu dek zamandır ünlülerin içlerinden bozulmıyan aslını kaybetmiyen tek kişi beyazıt öztürk tek geçerim, programınıda sabırsızlıkla bekliyordum şükür başladı işte beyaz hakkında merak ettikleriniz 1548646704 1548646704 angelinajolieguzeldegil5c4e7935b9ab6angelinajolieguzeldegil5c4e7935b9ab6 angelinajolieguzeldegil5c4e7935b9ab6 BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN SUNDUĞU ARTIK BİR MARKA HALİNE GELEN BEYAZ SHOW GEÇEN HAFTA YENİ SEZON İÇİN BİR DEFA DAHA BAŞLANGIÇ ALDI BU VESILEYLE BEYAZ'IN KAPISINI ÇALDIK, MERAK ETTİĞİMİZ HER ŞEYİ KENDİSİNE SORDUK Türk ailesinin misal güvey adayı Beyazıt Öztürk’ün şifrelerini artık çözmek gerekiyordu Bunu bir devir kabul edip damat adayına sorulması gereken tüm soruları kendisine tek tek sordum Efendiler bu dek mı deyip okumaktan vazgeçmeyin, çünkü Beyaz Show’u, fasıl merakını, sinirlenince nasıl kabuğuna çekildiğini ve kendisi için dünyanın en hoş kadınının kim olduğunu da yanıtladı Çalışmaktan fazla mu hoşgörü alıyorsunuz? Para vermeseler de Beyaz Show’u yapacağım Geçen gün Rıdvan Dilmen, “Hayatımda en fazla istediğim şey futbol oynamaktı, maçlara deli gibi severek gidiyorum diğer taraftan üzerine para alıyorum Halı sahada para ödeyince anladım kıymetini dedi Benim durumum da böyle Beyaz Show, çocuğum gibi bundan böyle diğer taraftan üzerine para alıyorum Geçen yıl süpriz isimleri ağırladınız, bu senede olacak mı sürpriz konuklar? Beyaz Show’un iskeletini değiştirmem fakat bu sene yeniliyorum programı Bu sene ünlü isimlerin yanında halktan konuklar da alacağız Değişik meslek gruplarından kişileri eğlendirmek istiyorum Mesela bir orkestra şefine “Bugüne dek bize arkanız dönüktü, ön tarafta ne oluyor ağabey diye sormak istiyorum Bugüne dek ağırladığınız en etkin konuk kimdi peki? id Sezen Aksu Televizyona fazla pozitif çıkmadığı için geldiği dönemde etkisi koskocoman oldu İkisini birbirinden parçalamak istemem ama son dönemdeki en etkin konuk da Ajda Pekkan’dı Sezen Aksu ve Ajda Pekkan bugüne değin gelen en ses getiren konuklardı dahası Zülfü Livaneli Ümit Türkcan ve Neşet Ertaş’la Türk Halk programları yaptık Patladı Kubat’ın ve Ahmet Özhan’ın katıldığı sanat müziği geceleri konsept programlardı, fazla beğenildi Orhan Gencebay’ın katıldığı program da pek SİZİ ANNENİZDEN İSTESEM, BANA VERİR Mİ? Siz Türk ailesi için ideal damat adayısınız Teşekkür ediyorum Bunu inanarak mı söylüyorsun, yoksa okuduklarının etkisiyle mi? Gerçekte böylece Peki sizin aileniz için ideal gelin adayının modeli nedir? Kriterlerim var Bu kriterleri kimseyle paylaşmam Ailemin kriteri yok Ağabeyim eşi Aysun Abla’yı sevdi evlendi Kimse herhangi bir kıstas aramadı Annemin söylediği tek bir şey var; “Bizi de sevsin saysın, bayramları unutmasın, nadiren arayıp sorsun Ağabeyim 25 yıllık evli Annem rahatsız etmemek için 25 senede üç kere oturmaya gitti Anneme ilişkimi anlatmam Annenize filmi teklifi gelmiş doğru mu? Geldi Lakin ne ben ne annem şüphesiz kabul etmedik Sizi annenizden istesem verir mi? Dene Deneyeyim o vakit Fakat önce bir sorum olacak, sinirlenince ne yaparsınız? Sinirlenince yalnız kalmak isterim, kabuğuma çekilirim Tez parlayan bir adamım Ani tepki gösteririm, sonra da üzülürüm Kimseyle dargın kalamam karşı taraf hatalı bile olsa özür dilemeyi severim Yarın öbür gün kimin başına ne geleceği belirli değil Çok sinirlenirsem nereye gittiğimi bilmeden arabaya atlayıp uzun yola çıkarım Herkesin bir psikoloğu var Sizin de var mı ? Yok Ama olabilir Yaşlandıkça daha yakışıklı olduğunuz söyleniyor Farkında mısınız? Teşekkür ediyorum Ünlü biriyle aşk yaşar mısınız? Seveceğim kadının meşhur olup olmaması hiç manâlı yok benim için Peki hoş kadın kimdir? Angelina Jolie mi örneğin? Hayır değil Benim için güzel bayan Meryl Streep’tir mesela Onunla oturup çok manyak şeyler konuşabileceğime inanıyorum Uma Thurman da güzel kadındır benim için ya da Catherine Zeta Jones Karşımdaki bayan beni esprileriyle alt edebilmeli, ona hayran kalmalıyım YAPTIĞIM HİÇBİR PLAN GERÇEKLEŞMEDİ Ünlü fasıl gecelerine kimleri eğlence ediyorsunuz? Değişik arkadaşlarım geliyor sık sık toplanıyor musunuz? Toplanıyoruz Türk sanat müziğini seven insanlar geliyor “Fasıl seviyorum deyip gelenlerin sevmedikleri ortaya çıkıyor bir daha gelmiyorlar Ama gerçekten fasıl sevenler kalıyor Ajda Pekkan ve Sezen Aksu da gelmiş doğru mu? Tabii tabii geldiler Cengiz Semercioğlu da geldi, yazdı hatta Kanal D’nin Genel Müdürü İrfan Şahin de geldi bir de pek grubumuz oldu Sanat müziğini çok seviyorum 40’lara gelince daha önce keşfetmediğim şeylere bakar oldum “Kirpiklerinin gölgesi güllerle bezenmiş, rabbim yaratırken seni bir hayli özenmiş şarkısını dinlerken içim akıyor, kendimden geçiyorum Hayatınızın dönüm noktası nedir? Hayatımın ilk dönüm noktası Beyaz Show’dan önce İstanbul’a gelmemdir Okulu dondurdum, arkadaşlarımı Eskişehir’de bıraktım Orada radyoculuk yapıyordum, işi de bıraktım Tek başımaydım, zor bir şeydi Hayatımın ikinci dönüm noktası da Beyaz Show’un başlaması oldu Hayatımın kırılma noktalarını yaratan insanlar var bundan başka Özdinç Barbaros’un İstanbul’a gelmemde çok etkisi oldu Ali Karacan, Number One TV’ye başlamamı söyledi Kanal D’nin eski genel müdürü Faruk Bayhan fazla önemlidir Fatih Altaylı hayatım baştan başa arkamda durmuş, en önemli isimlerden biri Kanal D’de başlamamı o sağladı Planlarınız aralarında ne var? Bundan Böyle gelecekle ilgili plan yapmaktan sıkıldım Çünkü yaptığım hiçbir plan gerçekleşmedi Bu meslek iyi gittiği sürece gerçekleştirmek istiyorum Bırakırsam büyük ihtimalle kamera arkasına geçerim Kanalda veya başka bir yerde idareci olurum Bir gün evlenip çocuk sahibi olacağıma da inanıyorum Şu hayatı alnımın akıyla ve aileme zarar gelmeden tamamlamak istiyorum, bu gelecekle ilgili en büyük planım Çünkü ünlü elde etmek fazla kuvvet OLMAK VEYA OLMAMAK Hangi ülke olmak isterdiniz? İtalya Hangi yemek yemek almak isterdiniz? Yaprak sarma Hangi otomobil olmak isterdiniz? Anadol Hangi tarihte yaşamak isterdiniz? 19601970 arası Hangi tarihi kimlik elde etmek isterdiniz? Çiçek çocuk Neyi buluş etmek isterdiniz? Elektrik Hangi şarkı almak isterdiniz? Bülent Ortaçgil’in Yağmur’u Hangi renk olmak isterdiniz? Lila Hangi dans edinmek isterdiniz? Tango TARKAN’A KAMPANYA YAPMAM Tarkan gelecek mi? Elimden geleni yaptım Bu saatten sonradan yeni bir kampanya başlatmam, bir teklif de götürmem Kapımız daima açık 10 sene gelmez 11’inci sene yine öneri ederim, gelirse sevinirim Programınıza hoş kızlar geliyor, biri “Kız arkadaşım olsa diye düşündünüz mü? Doğrusu de geliyor Bir kafede, dost ortamında görsem “Ağabey ne dek hoş kız derdim Dünya güzeli geldi mesela onun için de düşünmediniz mi ? “Davetli dar etsin, keyfi uygun olsun diye düşünüyorum O sırada hoş miymiş değilmiymiş, dekolte mi giymiş bana kurmu yapmış düşünmüyorum Lakin flörtöz bir durumum da var Bu da programın imajı Senelerdir defalarca benzer format “Yeter artık demiyor musnuz? Sabah kalkıp akşama dek aynı şeyleri yapıyorum 1520 senedir benzer insanlarla görüşüyorum Annemden de babamdan da arkadaşlarımdan da sıkılmadım Show da ailemin bir parçası gibi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.