Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Angelina Jolie'den Brad Pitt hakkında şoke eden iddia: Evliliğim boyunca şiddet gördüm

Angelina Jolie'den Brad Pitt hakkında şoke eden iddia: Evliliğim boyunca şiddet gördüm
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
angelina_jolieden_brad_pitt_hakkinda_soke_eden_iddia_evliligim_boyunca_siddet_gordum_1616079257_9762.jpg

2016 yılından bu yana devam eden Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanma davasında şoke eden gelişmeler yaşandı. Jolie'nin tezlerine nazaran Pitt, evlilik süreci boyunca kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

2014 yılında evlenen ve 6 çocuk sahibi olan Brad Pitt ve Angelina Jolie ortasında sular durulmadı. Devam eden boşanma davasında Jolie ortaya şiddet tezlerini attı.

Bilhassa çocuklarının velayeti konusunda uyuşmazlık yaşayan ikili, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Jolie, mahkemeye Pitt'ten hem kelamlı hem de fizikî şiddet gördüğüne dair evraklar sundu.

FIB ve Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulan Pitt, hakkında ortaya atılan suçlamalardan aklandı. 

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt