Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Angeline Jolie ile ilgili tüm dünyayı şok eden suçlama!

Angeline Jolie ile ilgili tüm dünyayı şok eden suçlama!
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
angeline_jolie_ile_ilgili_tum_dunyayi_sok_eden_suclama_1576398354_0788.jpg

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie hakkında, herkesi şoke eden bir sav ortaya atıldı. Angeline Jolie'nin kendisini tüm yerküreye yardım ediyormuş üzere gösterdiği gelgelelim bu türlü birisi olmadığı belirtildi.

Dünyaca ünlü aktris Angeline Jolie, yardıma muhtaç evlatlara yönelik yaptığı çalışmalarla tüm yerkürede biliniyor.Ancak 44 yaşındaki oyuncu hakkında çıkan tezler, gerçeğin çok diğer olduğunu gösteriyor. Bir mühlet Jolie'nin yanında hoca olarak çalışan Antoinette Abbamonte isimli kişi, Jolie hakkında çeşitli tezlerde bulundu.

f2cVP_1576398301_0091.jpg

Abbomonte, "Jolie benim fikrimi çaldı. Yanında çalıştığım mühlet içinde bana 2. sınıf kişiymişim üzere davrandı. Kendini yerküreye güzellik ediyormuş üzere gösteriyor." açıklamalarında bulundu. Abbomente, Jolie'nin 2 evladına işaret lisanı öğretiyordu. Abbomente, kendi fikri olan yerkürenin birinci engelli harika kahramanı fikrinin de Jolie tarafından kullanıldığını sav etti.

qY8Ym_1576398323_204.jpg

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt