Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aniden cevap atmamaya başladı?

Aniden cevap atmamaya başladı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Önceki konu http:www2019comaskdoktorunuztigimkizhtml

Kızla faceden konuşuyodum ordan numarasını aldım telefondan mesajlaşmaya başladık 23 gün konuştuk, kız konuşurken gizli değildi bana karşı, bazen hoş konuşuyor açıklama yapıyor ara sıra de kısa cevaplar veriyor, geçen çarşamba günü aramızda geçen konuşmayı yazıyorum,

Ben: bişey dicem, bazen cok hoş konusuyosun ara sıra de kısa kısa yazıyosun bişey mi oldu diye düşünüyorum, anlamadım bi türlü
kız: yoo bişey olmuyor yalnızca söyliyecek bişey bulamıyorum onun için kısa cevaplıyorum
Ben:bana karşı dar değilsin gibime geliyo kuytu ol bana aleyhinde, ne düşünüyosan aklından ne geçiyosa söyle, söylicek şey cokkk
Kız: pekii )

bu konuşmadan sonradan yine benzer şekilde birazcık muhabbet ettik kısa cevaplar yazdıgı için sinirlendim ben bana ee napıyosundedi bilgisayardayımcevabını verdim hı iyidedi bişey demedim, aradan yarım saat geçti kıza buluşmayı teklif ettim hiç bişey demedi, en sonunda şöyle bişey yazdım bana herşeyi dobra dobra anlatsana, ne düşünüdüğünü ne yapmak istediğini, beni isteyip istemedigini, anlat aklından geçenleribu söylev çarşamba günü akşam saatlerinde oldu ve bidaha da bişey yazmadı facebook'a girip cıkıyor lakin hiçbişey yazmıyor cevap atmıyor, ne yapmalıyım arkadaşlar ? birazcık uzun oldu kusura bakmayın

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt