Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anıtkabir hakkında neler yazabilirsiniz ?

Anıtkabir hakkında neler yazabilirsiniz ?
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anıtkabir hakkında neler yazabilirsiniz ? Anıtkabir bu dönem ancak performans ödevim ve onun hakkında her türlü bilgiyi toplayıp düzenleyeceğim Siz bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz, Anıtkabir hakkında neler yazabilirsiniz benim içinanitkabirhakkindaneleryazabilirsiniz5c59c042e4218alt  

Similar threads

Bakınız; Mezar Ruyada anıtkabiri gormek yapmayı vicdaden istediğiniz bir konuda yapılması gerekeni yapmadığınızı gosterir Anıtkabir anıtmezar kelimesinin ruya tabiri fark etmiş olduğunuz uzere kısa ve oz anlatılmıştır Ancak ruya tabirlerinde unutmamanız gereken en onemli ozellik ruyanızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bakınız; Mezar Anıtkabir kelimesinin ruya tabiri fark etmiş olduğunuz uzere kısa ve oz anlatılmıştır Ancak ruya tabirlerinde unutmamanız gereken en onemli ozellik ruyanızda gormuş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin acıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Bakınız; Kabir Rüyada*anıtkabiri*görmek yapmayı vicdaden istediğiniz bir konuda yapılması gerekeni yapmadığınızı gösterir Anıtkabir anıtmezar kelimesinin rüya tabiri ayrım etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır Ama rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en kayda değer özellik rüyanızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Anıtkabir, ülkemizdeki en manâlı yerlerden biridirAtamızın yattığı yerdirFakat* Anıtkabir ’in bir fazla özelliği hakkında data sahibi değiliz Anıtkabir ’in yapımı takriben 9 yıl sürmüştür Ve ağırlığı bütün 150000 tondur Anıtkabirde çoğu heykel,süsleme ve kabartmalar bulunmaktadır Anıtkabir ’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
anıtkabir nasıl yapıldı Anıtkabirin yapılışı hakkında bilgi arıyorum Cevap: anıtkabir nasıl yapıldı Ataturk 1923 yılında sohbet sırasında “Elbet bir gun oleceğim beni Cankayaya gomer hatıramı yaşatırsınız demiş ve ardından ısrarlı olmadığını belirtmek icin de “Beni milletim nereye isterse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt