Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anıtkabirin İnşaatı Ne Zaman Tamamlandı

Anıtkabirin İnşaatı Ne Zaman Tamamlandı
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Anıtkabirin İnşaatı Ne Zaman Bitti,
Anıtkabirin İnşaatı Ne Vakit Bitmiştir
Anıtkabir inşaatı ne vakit tamamlanmıştır

Anıtkabir projesinin belirlenmesinden sonra, ilk aşamada kamulaştırılma çalışmaları yapıldı ve 9 Ekim 1944 tarihinde yapıma başlandı Anıtkabirin inşası 9 takvim bir sürede 4 kademeli olarak 1 Eylül 1953 yılında tamamlandı
*

Similar threads

Anıtkabirin Tarihçesi Anıtkabir Tarihçesi Anıtkabirin Yapılışı Proje ve İnşaat, Anıtkabirin yerinin seçilmesi için görevlendirilen kurul 1 Mart 1941 tarihinde milletlerarası bir müsabaka açtı Yarışmaya Türkiye, Almanya, İtalya, Avusturya, İsviçre, Fransa ve Çekoslovakyadan toplam 47 proje...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Anıtkabirin İnşaatı Ne Zaman Bitti, Anıtkabirin İnşaatı Ne Zaman Bitmiştir Anıtkabir inşaatı ne zaman tamamlanmıştır Anıtkabir projesinin belirlenmesinden sonra, ilk aşamada kamulaştırılma calışmaları yapıldı ve 9 Ekim 1944 tarihinde yapıma başlandı Anıtkabirin inşası 9 yıllık bir surede 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Anıtkabirin Tarihcesi Anıtkabir Tarihcesi Anıtkabirin Yapılışı Proje ve İnşaat, Anıtkabirin yerinin secilmesi icin gorevlendirilen komisyon 1 Mart 1941 tarihinde uluslararası bir yarışma actı Yarışmaya Turkiye, Almanya, İtalya, Avusturya, İsvicre, Fransa ve Cekoslovakyadan toplam 47 proje...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
anıtkabir nasıl yapıldı Anıtkabirin yapılışı hakkında bilgi arıyorum Cevap: anıtkabir nasıl yapıldı Ataturk 1923 yılında sohbet sırasında “Elbet bir gun oleceğim beni Cankayaya gomer hatıramı yaşatırsınız demiş ve ardından ısrarlı olmadığını belirtmek icin de “Beni milletim nereye isterse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Anıtkabir krokisi Anıtkabirin Resimli Krokisi Anıtkabir Hakkında Kısa Data Anıtkabir Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün ölümsüz istirahat yeri olarak Rasattepede (Anıttepe) seçilmiş ve 1 Mart 1941 tarihinde Anıtkabirin yapımı için Hür Proje Yarışması düzenlenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt