Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anka Kuşu: Erdal İnönü Anlatıyor (Can Dündar) Özeti, Konusu, Karakterleri ve Okur Yor

Anka Kuşu: Erdal İnönü Anlatıyor (Can Dündar) Özeti, Konusu, Karakterleri ve Okur Yor
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anka Kuşu: Erdal İnönü Anlatıyor (Can Dündar) Özeti, Konusu, Karakterleri ve Okur Yor anka kuşu özet anka kuşu özeti hikayesinin özeti hikayesi kuşunun 1549299993 1549299993 ankakusuerdalinonuanlatiyorcandundarozetikonusukarakterleriveokuryor5c58711d9045eankakusuerdalinonuanlatiyorcandundarozetikonusukarakterleriveokuryor5c58711d9045eankakusuerdalinonuanlatiyorcandundarozetikonusukarakterleriveokuryor5c58711d9045e “Küçükken babam bir konuşmada bana ‘ardına kadar görevimi yapacağım’ dedirtmişti Bu söz, içime işlemiş Okulda başladım Üniversitede görevler yaptım Ondan daha sonra siyasete çağırdılar, gittim Bir yerde ödev yaparsanız, diğer bir ödev veriyorlar Ben de her zaman bana verilen görevleri yaptım Uğraştığım işlerin hiçbirinde büyük bir şey yapmadım; lakin hepsinde derece derece bir şeyler yaptım O Kadar olunca insan çoğu yerde iz bırakıyor, lakin hiçbirinde çok büyük bir şey yapmamış oluyor Pişman olduğum bir şey yok, lakin hayatım baştan yazılsa sadece bilimle ve yazmakla uğraşırdım Erdal İnönü’nün “son söyleşisi… Tarihin kucağında büyümüş ve kucağında tarih büyütmüş bir filozof, yürüdüğü uzun yolu, yolun sonunda bütün içtenliği ve bilgeliğiyle anlatıyor