Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara BB Mansur Yavaş en büyük projesini hayata geçirdi

Ankara BB Mansur Yavaş en büyük projesini hayata geçirdi
0
43

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Mansur%2DYavas%2DKimseyi%2Dac%2Dve%2Dacikta%2Dbirakmayacagiz%2D233742%2Ejpg

ABB Lideri Mansur Yavaş'ın "en büyük projem" dediği "Sözleşmeli üreticilik" periyodu Ankara'da resmen başladı.

Kırsal kalkınma atağıyla bir yandan Başkentli çiftçiler tonlarca tohum dayanağı alıp kontratlı üretime başlarken bir yandan da ABB kendi yerlerinde ziraî üretim yapacak.

ABB'den yapılan açıklamada, şu sözler kullanıldı:

"BİN 15 ÇİFTÇİMİZLE KONTRAT İMZALADIK"

"Sayın Mansur Yavaş'ın bir hayalini gerçekleştiriyoruz. Ankara'nın 25 ilçesindeki dikilebilir arazilerimizle ilgili bir arazi çalışmasıyla birlikte belediye olarak kendi ekipmanlarımızla üretim yapma kararı aldık.

Ankaramızın 25 ilçesinde bin 15 çiftçimizle kontratlı üretim için imza aldık. Bu bin 15 çiftçimiz 20 bin dekarlık alanda üretim gerçekleştirecek.

"2 BİN 100 DÖNÜMDE PATATES VE FASULYE EKECEĞİZ"

Bu devir için 250 dönüm zerzevat üretimi gerçekleştireceğiz. 2 bin 100 dönümde de patates ve fasulye ekimi gerçekleştireceğiz. Emelimiz ülkemizde tarım üretimine katkı sağlamaktadır. Biz bu eserleri Ankara'da toplumsal yardımlar kapsamında yardım alan ailelerimize dağıtmayı planlıyoruz.

858,528Konular
981,547Mesajlar
31,562Kullanıcılar
kayra17Son üye
Üst Alt