Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara'da 3 katlı atık kağıt toplama deposu alevlere teslim oldu

Ankara'da 3 katlı atık kağıt toplama deposu alevlere teslim oldu
0
168

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Atık kağıt toplama deposunda sabah saatlerinde başlayan yangın takımların müdahalesiyle kısa müddette denetim altına alındı.

Similar threads

Ankara'nın Altındağ ilçeindeki atık kağıt toplmama deposunde şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 3 katlı depoda babah saatlerinde başlayan yangın, kısa müddette binanın tamamını sardı. Yangın kısa müddette denetim altına alındı İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Kahramanmaraş'ın Kısıklı Mahallesi'nde dün saat 12.30 sıralarında orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda grup sevk edildi. Bölgedeki arazinin sarp oluşu takımların yangına müdahalesini güçlendirirken, kuvvetli rüzgar nedeniyle alevler süratle yayıldı. 335 çalışanın 34 arazöz, 7 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Akseki'ye bağlı Kuyucak Mahallesi Keleklik mevkisinde saat 12.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yükselen dumanı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye gruplar yönlendirildi. Alevlere, 3 helikopter, 2 yangın söndürme uçağının yanı sıra arazöz, itfaiye, su tankerleri ve iş makineleri ile jandarma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Manisa’nın Soma ilçesi birebir gün iki orman yangınıyla alevlere boğuldu. Öğlen saatlerinde ilçeye bağlı Adil Mahallesi yakınlarında meydana gelen birinci yangın Orman İşletme Müdürlüğü gruplarının müdahalesiyle kısa müddette denetim altına alınırken, öğlenden sonra 16.00 sıralarında bu kere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 3 katlı binanın 2’inci katında yaşanan olayda, babaannesine öfkelenen genç dehşet saçtı. Genç, saat 15.00 civarlarında babaannesinin ikamet ettiği konutu yaktı. Kısa müddette alevlere teslim olan daireyi itfaiye takımları söndürdü. Yangının denetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,443Kullanıcılar
haluySon üye
Üst Alt