Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara'da Balkonda Asılı Taytları Çalan Sapık Yakalandı!

Ankara'da Balkonda Asılı Taytları Çalan Sapık Yakalandı!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-83142f391ce94270280702635c08aed89b234c85.jpg

Ankara'da balkonda asılı olan taytları çalan sapık yakalandı. Lise öğrencisi Y.Ç.’nin (17) kuruması için 1'inci kattaki balkona asılan taytını, 2 sandalyeyi üst üste koyarak üzerine çıkıp alan N.T. hakkında genç kızın ailesi, avukatları aracılığıyla 'cinsel taciz' hatasından kabahat duyurusunda bulundu.

Olay, evvelki gün Keçiören ilçesi Aşağı Cümbüş Mahallesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi Y.Ç., kuruması için 1'inci kattaki meskenin balkonuna astığı taytı bulamayınca binanın güvenlik kamerası imgelerini inceledi.

İki sandalyeyi üst üst koyup çalmış...

Görüntülerde, tanımadığı birinin 2 sandalyeyi üst üste koyup üzerine çıkarak taytı eline alıp kokladıktan sonra uzaklaştığını gören Y.Ç., durumu ailesine bildirdi. Aile de polise şikayette bulundu. Polisin çalışmasıyla kuşkulu N.T. yakalanıp gözaltına alındı.

Aile, avukatı aracılığıyla 'cinsel taciz' kabahatinden suç duyurusunda bulundu. Y.Ç. daha evvel de balkona astığı 2 taytının çalındığını belirterek, 'Bir sürü çamaşırın içinden yalnızca benim taytlarım ortadan kayboluyordu. En sonunda komşumuzun güvenlik kamerası imajlarında şahsın 2 katlı 1 sandalyeye çıkarak elindeki fırçayla taytımı çaldığı ve kokladığı görülüyor. Geçen gün balkona astığım taytımı kurumadığı için ipten almadım. 10 dakika sonra gittiğimde tayt yerinde yoktu. Daha evvel de otomobille beni takip ettiğini hissetmiştim. Ya arkadaşlarım ya da babaannem dershane çıkışı bana eşlik ediyordu. Bu olay benim psikolojimi bozdu' dedi.