Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankara'da Bir Seyyar Satıcı İntihar Girişiminde Bulundu: 'Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı Mafya Değildir'

Ankara'da Bir Seyyar Satıcı İntihar Girişiminde Bulundu: 'Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı Mafya Değildir'
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-d7d62ce3363fd229d8d5c6ce8ae451c76a914cd7.jpg

Ankara Kızılay'da bir seyyar satıcı intihar teşebbüsünde bulundu... Hakkında yazılan cezalara isyan eden seyyar satıcı, "Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı mafya değildir. Mafya olacaksa gayrimeşru koştursunlar. Ben adalet istiyorum" dedi. 

'Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı mafya değildir. Mafya olacaksa gayrimeşru koştursunlar.'

Ankara’da son periyotta hakkında 45 ceza yazıldığını söyleyerek isyan eden bir seyyar satıcı, Kızılay Meydanı’ndaki bir üst geçide çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Polis ve itfaiye gruplarının çevirdiği üst geçide yurttaşlar yaklaştırılmazken, hakkında yazılan cezalara isyan eden seyyar satıcı “Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı mafya değildir. Mafya olacaksa gayrimeşru koştursunlar. Ben adalet istiyorum” diye bağırdı.

O anlar bu türlü görüntülendi

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt