Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ankara'da Toplu Taşımada Yeni Dönem: Ankara’da EGO Otobüslerinde 24 Saat Ulaşım Tekrar Başlıyor!

Ankara'da Toplu Taşımada Yeni Dönem: Ankara’da EGO Otobüslerinde 24 Saat Ulaşım Tekrar Başlıyor!
0
44

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-ada6e739a25973ea3d09aa9445027bb2816c0677.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Gaz Otobüs Genel Müdürlüğü (EGO), pandemi nedeniyle orta verilen 24 saatlik ulaşım uygulamasının 29 otobüs güzergahında 112 sefer yapılmasının yanı sıra süreç standardizasyonuyla tekrar başlatıldığını duyurdu. Ankara’da ulaşım yarın itibariyle 24 saat oldu. Günün her saatinde toplu taşıma ile Ankara’nın dört bir yanına gidebileceksiniz. İşte merak edilenler...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), olağanlaşma sürecine geçiş ve sürecin olumsuz tesirlerini azaltmasının akabinde gece ulaşımında yeni bir sistem başlattı. 

Ankaralıların talebi üzerine EGO Genel Müdürlüğü 26 Mart Cumartesi gününden itibaren 29 gece servis güzergahında 112 sefer ile 24 saat ulaşım hizmetini yine başlatma kararı aldı. ABB yaptığı açıklamada, EGO'nun önümüzdeki devirde talebe nazaran hizmet saatlerini tekrar düzenleyebileceğini ve güzergahın durumu ve ihtiyaçlarına nazaran hizmet sayısını artırma yahut azaltma tarafında değişiklikler yapacağını söyledi.

Similar threads

Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO’ya bağlı toplu ulaşım araçlarının Ramazan Bayramı boyunca fiyatsız hizmet vereceğini açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarından otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik hizmetinin Ramazan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlilere güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarında 12 Eylül Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
İstanbul''da toplu ulaşım araçları, yeni yılın ilk tatil günü olan 1 Ocak Cumartesi günü ücretsiz hizmet verecek. Yılbaşında yaşanacak yoğunluk nedeniyle, toplu ulaşım araçları da 24 saat çalışacak ve ek seferler konulacak. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)'den yapılan açıklamada, İBB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Ankara Büyükşehir Belediyesinden, EGO otobüsleri, Ankaray, metro, teleferik ve özel toplu taşıma araçlarında (ÖTA) geçerli olan "Ankarakart"ın yarından itibaren mavi özel halk otobüslerinde (ÖHO) de geçerli olmasıyla kentte tek kartla ulaşım döneminin başlayacağı bildirildi. Belediyeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
ANKARA (İGFA) - EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis planlamasında kışlık program uygulamasına geçiyor. Özellikle çalışan vatandaşların ulaşım giderlerine destek olunması ve belli saatlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt