Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ankarada yedım taze meyvayı şarkı sözleri

ankarada yedım taze meyvayı şarkı sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ankarada yedım taze meyvayı şarkı sözleri keskinde yedim taze meyvayı Ankarada yedim taze meyvayı Boşuna çiğnemişim yalan dünyayı Keskinden de sildirmeyin künyeyi Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Trene bindim de tren sallandı Acımasız hekim ciğerimi elledi İyi oldun diye köye gönderdi Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Ankarayla şu Keskinin arası Arasına kara duman durası Fazla doktorlar gezdim yokmuş çaresi Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Mezarım başında kuşlar ötüşür Benzim içtim ciğerlerim tutuşur Inleme Hatice Sefer yetişir Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Binmiş taksiye de sefer geliyor Annesinin de ciğerini deliyor Gelin Haticeni de eller alıyor Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Mezarımı derin eşin bakımlı olsun Etrafı lale sümbül bağ olsun Ben ölüyom ahbaplarım sağolsun Söylen kardeşime çalsın sazımı Kadir Mevlam böyle yazmış yazımı  

858,497Konular
982,118Mesajlar
30,078Kullanıcılar
zegendSon üye
Üst Alt