Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ankaranın bağları sözlerini yazabilecek varmıı?

Ankaranın bağları sözlerini yazabilecek varmıı?
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ankaranın bağları sözlerini yazabilecek varmıı? Bu ara fazla moda oldu heryerde çalıyorAnkaranın bağları da büklüm büklüm yolları diye bir türküMelodisi fazla hoşSözlerini de yazarsanız fazla hoşnut olacamankaraninbaglarisozleriniyazabilecekvarmii5c59713784c43alt  

Similar threads

O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt Anlkara'nın Bağları Şarkı Sözleri O Ses Türkiye yarışmasında Mustafa Bozkurt finale kaldı ve Ankara'nın Bağları adlı türküyü seslendirdi İp attım ucu kaldı da Daraz da gücü kaldı Ben sevdim eller aldı İçimde acı kaldı Ankara'nın bağları da Büklüm, büklüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ankarada yedım taze meyvayı şarkı sözleri keskinde yedim taze meyvayı Ankarada yedim taze meyvayı Boşuna çiğnemişim yalan dünyayı Keskinden de sildirmeyin künyeyi Söyleyin anama da anam ağlasın Babamın oğlu var beni neylesin Trene bindim de tren sallandı Acımasız hekim ciğerimi elledi İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ramazan manileri Aldatma sağa sola, Gel gidelim yargı yola, Hoş oruç tutanın, Âkıbeti hayrola Sahur vakti emîndir Hoşaf suyu serindir Aman eli tez tut, Yetimi sen sevindir Uyumasın gözümüz, Içten olsun sözümüz, Her iki cihanda da, Ak olmalı yüzümüz Maniler çiçeklidir Birbirine eklidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Ankarada yer alan bir fazla tüp bebek merkezi vardır özellikle son yıllarda daha artı arttı bu merkezlerAnkara'da bulunan Tüp Bebek merkezleri adres ve telefonlarını aşağıda bulabilirsiniz Ankara'daki Tüp Bebek Merkezlerinin Adresi ve Telefonları Ankalife Tüp Bebek Merkezi Telefon: 0312 220...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
annesinin sözleri yankılandı kulaklarındanamaz!!!! dini anne sözleri dini anne şiirleri sözleri kısa Anneannesinin sözleri yankılandı kulaklarında: 'Oğlum namaz hiç bu vakte bırakılırmı?' Anneannesinin yaşı yetmişe dayanmış, ama ezan okunduğu zaman yerinden sıçrar, yaşından beklenmeyecek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
982,116Mesajlar
30,076Kullanıcılar
CeaxySon üye
Üst Alt