Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Ankara'nın en zengini bir milyon para teklif etti'

'Ankara'nın en zengini bir milyon para teklif etti'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
%2DAnkara%2Dnin%2Den%2Dzengini%2Dbir%2Dmilyon%2Dpara%2Dteklif%2Detti%2D%2D226870%2Ejpg

Anayasa Mahkemesi Onursal Lideri Yekta Güngör Özden, Refah Partisi’nin kapatılması süreciyle ilgili kendisine para teklif edildiğini birinci kere açıkladı.

Yeniakit.com.tr’ye konuşan Yekta Güngör Özden, “Refah Partisi’nin kapatılmasıyla ilgili öteden beri ‘Refah Partisi dış güçlerin baskısıyla, talimatıyla kapatıldı’ halinde sav lisana getiriliyor. Ne dersiniz?” sorusuna “Hayır efendim. İnanır mısınız, bilmem bizler konutumuzda, özel ömrümüzde resmi işlerimizi konuşmayız, görüşmeyiz. Hiç kimsenin Refah Partisi ile ilgili bir önerisi, baskısı, tesiri olmadı. Bunu da inşallah yayınlarsınız…” cevabını verdi.

“Ankara’nın en güçlü adamlarından biri beni konutumda ziyaretime geldi” diyen Özden daha sonra o enteresan ziyareti şöyle aktardı:

“Sizi ziyaret etmek istiyorum’ dedi. ‘Buyurun’ dedim, eşiyle meskenime geldi. Benim merhum eşim çay yapmıştı… ‘Ağabey senin fotoğraf sergini görmek istiyorum’ dedi. İçeri geçtik. Dedi ki; ‘Ben buraya mahsus geldim. İsmini vermeyeceğim Refah Parti’li Yekta Beyefendi ne isterse vermeye hazırız, bir milyon bile, bu davayı halletsin’ dedi bana. Kendisine ‘derhal eşini alıp konutunu terk edeceksin’ dedim. Karısına ‘telefon geldi ivedi gideceğiz’ dedi ve çabucak çıktı dışarı. Masadaki pastaları, çayı yarım bırakıp ayrıldılar.

- Bunu birinci kere mi lisana getiriyorsunuz?

Evet, birinci defa söylüyorum.

- Kim bu işadamı?

Söyleyemem onu…”

“ANKARA’NIN MEŞHURLARINDAN BİRİSİ…”

“Tanınan bilinen bir işadamı mı?” sorusuna ise Özden şöyle karşılık verdi:

“Evet, meşhur birisi… Ankara’nın meşhurlarından birisi… Ben emekli olduktan 7 gün sonra parti kapatıldı. Benim vaktimde kapatılmadı. Ben idare evresinde, dinleme evresinde vardım. Karar etabında yoktum. Merhum Erbakan’ı ben dinledim, o oturumda vardım. Ben emekli olduktan 7 yahut 8 gün sonra Anayasa Mahkemesi yeni lider Ahmet Necdet Sezer’in idaresinde kararını verdi.”

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt