Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anladım..

Anladım..
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anladım ANLADIM Bunca süre bana anlatmaya çalistigini, kendimi buldugumda anladim Herkesin mutlu görünmek için baska bir yolu varmis, Kendi yolumu cizdigimde anladim Bir tek yaşanarak ögrenilirmis yaşam, okuyarak,dinleyerek degil Bildiklerini bana niçin anlatmadıgını anladım Yüreginde ask olmadan gecen her gun kayipmis, Ask pesinden niçin yalinayak kostugunu anladim Aci doruga ulastiginda gozyasi gelmezmis gözlerden, Niçin hiç aglamadigini anladim Aglayani guldurebilmek, aglayanla aglamaktan daha degerliymis, Gözyasimi kahkahaya cevirdiginde anladim Bir insani herhangi biri kirabilir,ama bir tek en çok sevdigi, acitabilirmis, Çok acittiginda anladim Lakin,adalet edermis sevilen onun icin dokulen her damla gözyasini, Gozyaslariyla birlikte sevincler terk ettiginde anladim Yalan söylememek degil, gerçegi gizlememekmis beceri, Yüregini elime koydugunda anladim ''Sana ihtiyacim var, gel! '' diyebilmekmis güçlü edinmek, Sana ''git'' dedigimde anladim Biri sana ''git'' dediginde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmis hoşuna gitmek, Git dediklerinde gittigimde anladim Sana sevgim simarik bir çocukmus,her düstügünde ziril ziril aglayan, Büyüyüp bana simsiki sarildiginda anladim Ozür istemek degil, ''affet beni'' diye haykirmak istemekmis pisman edinmek, Gerçekten pisman oldugumda anladim Ve kibir, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymis Sevgi doymuş yüreklerin gururu olmazmis, Yuregimde sevgi buldugumda anladim Olurcesine isteyen,beklemez, sadece umut edermis bir gün affedilmeyi, Beni bağışlama etmeni ölürcesine istedigimde anladim Sevgi emekmis, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, lakin özgürlük birakacak değin sevmekmis seçme parça  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt