Amaç veremediğim şeyler selam ben 9 temuz 1986 yılında batmanda doğdum ufak yaştan beri bazı tarifi imkansız seyler yaşadım ve halen de yaşamaktayım cekingenliğim yüzünden kimseye bahsedemediğim bazı sorularım olduğu için sizin bana yardım edebileceğinizi düşündüm birincil zamanlar kendimin delirdiğini sanıyordum zamanla bunun böyle olmadıgını ve bunların gercek oldugunu anladım bu gercekler benım gözümün önune tablo benzeri ya da pencere gibi bir görünüm oluşuyor ve ben yanıma gelen kişinin özel hayatıyla ilgili veya yakın cevresiyle alakalı bazıseyleri tarafından bılıyorum daha önce hiç gitmediğim bir yeri görebiliyor ve onu anlata bılıyorum kişileri ve o kişilerin hislerini amaçlarını karakterlerin aklınıza gelebılecek herseyı ses duymuyorum yalnızca manzara bir eşyaya baktığım da o eşyayı kımın nasıl yaptıgını gore bılıyorum ,yazı yazılmıs olsun o yazıyı yazar kısının yuzunu kadar bılıyorum ve ben bunu tekrar tekrar tecrube etım fakat maleseftır kı kımseyle paylasamıyorum benı delı dıye tabır ederler dıye bende hıc kımseye söylemedım buraya yazma sıcacık lıgım ıse sizin beni göremeyecenızı bılmem dır çağırmak istıyeceksınız fakat bulamıyacaksınız malumunuz his ve görüntüden nedeniyle ister çılgın deyin ister şizofren ben ne gördüğümü gayet iyi biliyorum ve ben kendimin deli olmadıgını artık biliyorum yakın zamanakadar ben bıle kendıme çılgın diyordum ve siz hanımefendi bunu okuyacak hanfen di (siyah kıvırcık saçlı tombul dolgun yanaklı kısa boylu beyaz tenlı gözleriniz çok hoş yuzunuzde pek kara kaşlı han fendi evlisiniz tahmini yaşınız 3037 yaş arası size bir sifer bana ulaşmanız için tel numaram vericem ama operator numaram vermıcem bulun EDİT ben bu özelliğin keyfini daha yeni sürüyorum kendimi geliştirmem için sizden destek dilemek amacım başkada bır amacım yok eyer bana innanıyor sanız numaramı bulacaksınız eyer inanmaz ise niz bos verin Birdeli deyin gecin şimdiden tşkler ismim engin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.