Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anlamıyorum

anlamıyorum
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
elinden telefonu bir lahza düşürmeyen kızları erkekleri anlamıyorumya kardeşim kaldırın başınızı birazsosyal medyaymış hayatları yalnızca bu olduhayır neden bunu yapıyorlar anlamam

Similar threads

Şarkıcı Betül Demir kadınların en büyük sorununu açıkladı. Sosyal medyada sürekli dolaşan erkekleri eleştirilerde bulundu. Ünü şarkıcı Betül Demir, yaptığı bir röportajında sosyopat erkekler hakkında sert ifadelerde bulundu. Demir, kadınların en büyük sorununun bu erkeklerden kaynaklandığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Müzikçi Betül Demir bayanların en büyük derdini açıkladı. Çevre medyada daima dolaşan erkekleri tenkitlerde bulundu. Ünü müzikçi Betül Demir, yaptığı bir röportajında sosyopat erkekler hakkında sert sözlerde bulundu. Demir, hatunların en büyük derdinin bu erkeklerden kaynaklandığını da lisana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Bir kadın dergisi kadınların erkeklerin kafasından geçenleri anlamaya çalışmalarına yardım etmek için erkekleri konuşturdu Erkekler kız arkadaşlarının cep telefonuyla konuşmasından, giyim zevklerine değin bir çok konuda fikirlerini söylediler YAŞINI SAKLAYAN KADINLAR Erkekler yaşını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhaba arkadaşlar Bir süredir kız arkadaşım var lakin ona karşı bir şey hissedemiyorum Başlarda ilgimi çekiyordu, hoşlanıyor gibiydim ama bundan böyle bir şey hissedemiyorum Bunun en büyük sebebi de ondan önce hayatıma almaya çalıştığım kız Fazla uzun vakit uğraştım, o da istedi ama bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
4 senedir bir ilişkim var Bu yaz evlenmeyi planlıyordukOnu çok seviyorum ve onun için yapmıyacağım hiçbirşey yokSenelerdir planlarımızı defalarca bu sene yaz için yaptıkİkimizde 21 Yaşındayız Ahenkli bir işim var ve yalnızca benim 1600TL civarında gelirim varKendiside birkaç avuç içi işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt