Manalı Ağlatan Sözler 2019 2019 Ağlatan Sözler kısa Anlamlı Ağlatan Sözler 2019 Merhaba Sevgili Melek'ler ve ağlatan yeni sözler arayan siz sevgili misafirler Bu sayfamızda yeni ağlatan sözler sunuyor ve diyoruz ama bu sözlerin anlamı inanılmaz çok duygu yüklü 1549105134 1549105134 anlamliaglatansozler20195c5577f2c8a78gifanlamliaglatansozler20195c5577f2c8a78gif anlamliaglatansozler20195c5577f2c8a78gif Pişman değilim! Yalnızca dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin Ömrümün her gününde, yüzyıllık çile saklı Adın kalbime mühür bundan böyle, dilde yasaklı! Saldırı edilmez bir gövde içinde,ölmez bir Ruhum var ben seni sevdim sebepsiz sen beni sevmedin şerefsiz Canı yanan sabretsin, Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin! Hz Muhammed (sav) Terk edilirken “görüşürüz kelimesini duymaktan daha sancılı bir şey yok Zaten öldürdün lan diğer taraftan umut mu veriyorsun! Yalnızlığmda çoğalıp , Kalabalıkta eksiliyorum Ve öylesine kalabalık oysa yalnızlığım ; Ne yana dönsem sana çarpıyorum Her Yürek Sevebilseydi Zaten Adı Kalp Olmazdı Ve Her Seven Yürekli Olsaydı Aşk Bu Kadar Kolay Olmazdı Kahve falında balık para demekse; En büyük hazinemdir gözlerindeki okyanus ara sıra yokluyorsun 'sol' yanımı O Kadar bir 'seni seviyorum' dedin ama inan olsun kalbime indi'n Adın ancak en hoş kelimedir dağarcığımda ne süre ansam; kelimelerim kendini asar dar'ağacında Dünyaları sığdırırdım yüreğimederdin bana bir zamanlar Dünyaları sığdırırken yüreğine, beni sığdıramadın mı ? Seni seviyorumcümlesi en çok sana yakışıyordu, en çok senden dinlemek mutlu ediyordu M U T L U L U K mu ? Evet adını duymuştumanlamliaglatansozler20195c5577f2cd0a9alt Sen beni kandırmadın, ben sana inanmayı seçtim Tümü bu Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, yalnızca mikrop kaparsın Eğer bir insanı fiilen hatırından çıkmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla Hiçbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk için, Hayatınızda daimi olan şeyleri yok etmeyin Çünkü tek üzülen siz olursunuz Olur Ya kimse olmayacak senin gibi; lakin sende olmayacaksın eskisi gibi Çok sahiplenmeden seveceksin örneğin Ayrıca her lahza avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde her zaman senin kalacakmış gibi