Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlamlı Aşk Sozleri

Anlamlı Aşk Sozleri
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Anlamlı Aşk Sozleri Kısa

Anlamlı Kısa Aşk Sozleri

Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yiıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun

Aci ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsunUmutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun

Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgun yeserecek su sararmis yapraklarVe bundan sonra kim severse dunyada; Seni ve beni hatirlayacaklar

Ağlasam cizgi cizgi Gozyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,Zamansız, dunsuz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor huzunlerim,Seni seviyorum

İki yıldız gibi parlayan gozlerine bakıp da, senin ruhunu tum ictenliğiyle gorebilenler anlar ki sen bir omre bedelsin

Hafif hafif ciseleyen yağmurda kalırsan;Saclarını okşayan her tanedeBENİ HATIRLA !

Senin icin ağlarken gozumden duşen yaşlar denize dokulseydi eğer,Karaya vuran dalgalar seni seviyorum yazardı

Hep bir yıldız olmanı bekledimGun gelir kayıp bana ulaşırsın diye,Sonra vazgectim,Yıldız olursan ben ulaşamam diye

Bu gece pencereni acık bırak,Bir kuş ucurdum, biraz yorgun biraz ıslak,Başucuna bir tutam sevgi bırakacak

Adını gokyuzune yazdım bulutlar sildim Kumsala yazdım dalgalar sildi En sonunda kalbime yazdım kimse silemedi

Yeniden doğdu guneş dunyaya, yeniden batacak karanlığa Ama sen bir kere doğdun kalbime, hicbir zaman batmayacaksın

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım

Gunesin dogdugu da bir gercek battığıda Kalbimin attigi da bir gercek, gunun bittiği deNe cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, iste o en buyuk gercek

Dunde, bugunde, yarında Yuregin kadar yanindayim Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Sen var ya sen ayni sigaram gibisin Dumani gozlerin Kulu dudaklarınYalniz aranizda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakiyorsun

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin

Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum Hayatim desem hayat cok kisa, cicegim desem cicek soluyorSana canim demeliyim, cunku bu can sen oldukca yasiyor

Seni sevdigim kadar yasasaydim; olumsuzluğun adini aşk koyardım

Bir kus olup gitsem, aşşam su enginleri, varsam senin yanina Opsem doyasıya, koklasam seni

En guzel yarınlar senin olsun, sen buna layiksin omrun mutluluklarla dolsunEger gun gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlim canin sagolsun

Bir gun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen gunesi getiririm sana,eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana

Bir yudum zehir olsan, bir an bile duşunmeden seni icerdim,Sırf seninle bir olmak ve seni icimde hissetmek icin

imagesanlamliasksozleri5ad94c552799fimagesanlamliasksozleri5ad94c552799fimagesanlamliasksozleri5ad94c552799fimagesanlamliasksozleri5ad94c552799f

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt