manalı güzel nickler tek cümle nickler gökyüzü nickleri manalı tek tümce cümleli nickler Duygular vardir anlatilmayan sevgiler vardir kelimelere sigmayan bakislar vardir insani aglatan insanlar vardir ki katiyen unutulmayan,iste sende onlardansin!!! * Geceler seni sevdigim dek uzun olsaydi eger inan ancak yeryüzüne hiç günes dogmazdi * GIT EMRINDEKI GITKIRPIKLERIME BIR KARA DIKEN DE SEN EKLEHENUZ SOKAKLARINA BILE ALISAMADIGIM BU KENTE VER BENI VE BAKISININ TALAN ETTIGI YERLERIMI AL OYLE GIT? * gitmek olası olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüregimi, savursam küllerimi daglara denizlere ,yeserirdi küllerim sana olan sevgimle * gonlume taht kurdun, gonlumun sultani oldun, gece gokyuzunde parlayan yildizim, sabahtan ise ruhuma dogan gunesim oldun * Karanlik dünyam,Dertler ve ben,Aklimdaki tek düsüncem,MUTLULUK ve SEN * Deliye hergün sevgililer günü; Seni deli gibi seven askin * Askim var daglar bilemez, Sevgim var kimsenin zihinsel olarak alamaz, Birde sen varsin ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez * kalpten kalbe bir yol vardir görülmez gönülden gönüle gider sevdicegim? * Ne zamanki çöller deniz denizler çöl olursa, kayalarda nilüfer, çamlarda güller biterse, ay kararip yemyesil çimlerin üstüne düserse, o süre seni birakip baskasini sevecegim * in saçlari salkim salkim, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kustüyü vadiler Bulutlara pek baktim Fakat simdi yalnica günesin önünü kesiyorlar, yagmur ve karla kapliyorlar her yeri Çok sey var yapabilecegim, bulutlar çikmasalar yoluma? * ASK NEDIR BILIYORMUSUNUZ?ASK: KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMANLA ENAYI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDA GECEN ZAMANDIR? * Seni her özledigimde gökten bir yildiz eksilseydi gökyüzü kapkaranlik olurdu * Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip onlarin yerine o tarifsiz sicakligi koymayi basariyorsun? * SENI SEVDIGIMI SOYLUYORUM FAKAT BU YALAN,CUNKU;SANA OLAN DUYGULARIM BÖYLECE USTUN VE YUCEKI ASKIM ONLARA AD BULAMADIM? * Eger bir uçurum kenarinda düsmek üzere olsam, asagida bir dal olsa ve o dalin sen oldugunu bilsem, ölmekten degil birtanem seni kirmaktan korkarim? * dünde,bugünde,yarinda, yüregin değin yanindayim kendini yalniz h?ssettiginde elini kalbine koy;ben her zaman ordayim * eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir * Dünyan öyle bir kararsin ama, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun * YATAGINI GÜL YAPRAKLARIYLA SÜSLEDIM,ÜZERINI AY ISIGIYLA ÖRTTÜMTÜM KABUSLARI BEN ALDIM,BU GECE TATLI RÜYALAR SENIN OLSUN * Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlem duymak, Ve hayatin tadi sabahtan kalktigimda, Senin varoldugunu anlamak * sana olan askim sagir bir ressamin kristal bir yüzeye düsen gul yapragynyn çykardygy sesi cizdigi süre bitecek * kalbimde 3 çiçek yetistirdimSevmek,sevilmek ve ummakSen bunlardan ikisini kopardynBana yalnızca biri kaldy ummak beklemek beklemek * GUNESIN BUZ TUTTUGU YERDE BIR ATEŞ GORURSEN O BIL AMA YANLIZ VE YANLIZ SENIN ICIN YANAN KALBIMDIR * Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin? * Yanagina Düsen Kar Parça Başına Eriyip Dudaklarina Ulastiginda O Bir Damla Serinligi Benimle Paylasmak Istersen Yüzüne Esen Rüzgara Dön Bilki O Rüzgarda Ben Olacagim * Avucun arasina bir yürek biraktim ister bir kenara kaldirip atarsin ister kendi yüreginin üstüne koyar defalarca seninle olacagini hatirlarsin * eger yaşam birgun bize oyun oynayip seni benden baskasinin kollarinda atarsa seni dansa kaldiricak birincil muzik cenaze marsim olsun? * elimde denizde buldugum bir midye var denizden öyle uzakki tipki seninle benim gibiama arada tek ayrım var o denize sen bana aitsin * göz damlalarinin yanaklarina çizdigi islak patikalari seyret seyretki yalnizligin acisini anlayasin * SEN SENI BENDEN ARTI SEVEN BULURSAN ;BEN SENI UNUTMAYA RAZIYIM? * Zannetme oysa gözlerim sana baktikça bikacak Ölsem ruhum her zaman seninle kalacak Kapanirsa gözlerim hayata, Inan ancak son sözüm SENI SEVIYORUM olacak * GÖZLERIN DALARSA BILKI DÜSÜNDÜM SENI, KULAGIN CINLARSA BILKI ANDIM SENI, GECE UYANIRSAN BILKI RESMINI ÖPTÜM, GÖZLERINDEN AĞIT DAMLARSA BILKI SENSIZ ÖLDÜM * milyonlarin içinde yalniz kalmaktir askfisildamak tir gökyüzüne ve aglamaktir her an sevginle * imdi dudaklarimda bir yeminsin! Seni unutmadim,unutmayacagim! Sen benim tekrar tekrar defalarca SEVDIGIMSIN! Toprak olsan bile * Bu gece kayarken yildizlar gökyüzünden ve gözümden yaslar süzülürken dilek tutmadim ilk kez yalnızca tesekkür ettim tanriya bu gece yanimda oldugun için!! * Eger bir gün gururunu yenip, bana geri dönmek istersen ağırbaşlı dönme, çünkü senin gururunun bittigi yerde benim gururum baslar * Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin sahiden seviyorsan, ömrünü vereceksin * Hasret kapimda nöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir sehirde gözlerim onu ariyor? * HER YENI GELEN GUNU YENI BIR UMITLE BEKLEMELI HER YENI GUN YENI HAVALARLA KAZANÇ GECE YAGAN YAGMURLA UYURSUN SABAHTAN BUNDAN BAŞKA BAKARSIN ODAN GUNESLI * GUZELIM BEBEGIM HERSEYIM NERDESIN NIÇIN YANIT YAZMIYORSUN BANA CIDDEN BITIRDINMI HERSEYI YAPMA NE OLURSUN * gökyüzündeki tüm yildizlari toplasan birtek sen etmez, ama birtek sen hepsine bedelsin * gözlerin dalarsa bilki düsündüm seni, kulagin cinlarsa bilki andim seni, gece uyanirsan bilki resmini öptüm, gözlerinden yas damlarsa bilki sensiz öldüm * SENI saçaklarda titrek serçenin kanat çirpmasi dek günahsız ve bir anne duasi değin doğru SEVIYORUM * Birlikte yasayabilecegin biriyle degil;Onsuz yasayamayacagin biriyle ol,Gelip bosluk dolduranlardan degil;Gittiginde yeri dolmayanlardan olsun * SENI SEVIYORUM? Seni yanimda hissettigim süre üzüntülerimi alip, Onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi, O güzellikleri o sicakligi, o isigi koymayi basardigin için askim * ben seni sevmek için degil sevmenin nasil oldugunu gör diye sevdim sen benim alin yazimsin * Rüzgar alabildigine hirçin, yagmur alabildigine inatçi, yüregin onlara inat sözde bir liman?Tipki gözlerindeki refah gibi * Seni her düsündügümde Kalbime bir Yildiz çiziyorum,kaç tane oldu bilemiyorum lakin, artik benimde bir Gökyüzüm Var?Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu sehrin, ne de yildizli aksamlari!? özlemin bir çay olmus yarar girer icimde ki daglari!? * Yanagina düsen kar adam başına eriyip dudaklarina indiginde ve o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yüzünü rüzgara dön, ordayim! * Eger seni nasil ve ne değin sevdigimi ögrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin çünkü sana olan sevgimi açıklamak için kelimeler bulamiyorum Lakin bir seyi bil oysa seni fazla seviyorum? * BASKASINA KENDINDEN POZITIF DEGER VERME,YA ONU KAYBEDERSIN YADA KENDINI MAHVEDERSIN EGER BU DUNYADA SENI KIMSE SEVMIYORSA BILKI BEN OLMUSUM * DUNDE,BUGUNDE,YARINDA, YUREGIN DEK YANINDAYIM KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY;BEN HER ZAMAN ORDAYIM * gunesin buz tuttugu yerde bir ateş gorursen o bil ki yanliz ve yanliz senin icin yanan kalbimdir * gül rengi aksamlarin bitimsiz rengi,sevginin hüzünle bulustugu cizgi,aska yakilan agit,gel tut ellerimden artik bunca hasret yetmezmi * NE YILDIZLARI ISTIYORUM GECE YARILARIMA,,NE GÜNESI ISTIYORUM KARANLIGIMA ,,ÇK DEGIL SENI ISTIYORUM YALNIZLIGIMA * BIR DOST YÜZÜNE GEREKSINIM DUYDUGUNDA BASINI KALDIR VE GÖKYÜZÜNE BAK?GÜNDÜZLERI BULUTLARIN GECELERI YILDIZLARIN ARKASINDAN GÜLÜMSÜYOR OLACAGIM * Ask bir su damlasi olsaydi okyanuslari, Bir yaprak olsaydi bütün ormanlari, Bir yildiz olsaydi tüm kainati sana devretmek isterdim Ama, yalnızca seni seven kalbimi verebiliyorum? * asla sevme,seversen ihanet etma;ihanet edeni de asla af * Bilirmisin geceler ne dek uzun kazanç bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense * Seni dünyada seven on kisi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven bes kisi varsa bunlardan biri yine benim seni dünyada seven bir kisi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüsüm * Bir aski paylasmak için çok geç,bir paylasima asik edinmek içinse erkenBir sevda yerimden vurdu zamanSimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek dek ben kalmadi * Birlikte olabilecegin degil,onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldiginde bosluk dolduranlardan degil,gittiginde yeri dolmayanlardan olsun!!! * Ask bir güle aynı çiçek kisminda askin sonsuzlugunu yasarsin ,diken kisminda ise sonsuz acilari yasarsin