Anlamlı Anı Mesajları Manalı Hatıra Sözleri Çok Güzel Anı Mesajları Faceinizden, twitterdan veya msninizden paylaşabileceğiniz, cep telefonunuzdan sevdiklerinize mesaj olarak paylaşabileceğiniz birbirinden anlamlı anı mesajlarıyla karşınızdayız melekleranlamlihatiramesajlari5c5570247e2d2alt Seçin, beğenin, kullanın 1549103136 1549103136 anlamlihatiramesajlari5c557024aea81anlamlihatiramesajlari5c557024aea81 anlamlihatiramesajlari5c557024aea81 Lahza olur ya geçicidir, ama hatıra sonsuza dek kalıcıdır Bud Meyer Hatırlanma sanatı, dikkati çekme sanatıdır Samuel Johnson Arkada bıraktıklarımızın hatıralarında yaşamak, ölmemektir Campbell Bana anımsama değil, unutma sanatını öğret; çünkü hatırlamak istemediklerimi hatırlıyorum ve hatırlamamak istediklerimi unutamıyorum Themistocles Boyuna geçip dışarı giden ömürde, hatıraları hatırasına yapmak, yaşamayı uzatmak mıdır, kısaltmak mı? Ruşen Eşref Günaydın Eski hatıralarımız, yeni umutlarımız olmalıdır A Houssaye Gençler ümitleriyle, ihtiyarlar anılarıyla yaşarlar Fransız Atasözü Anı kâğıda dökmek, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır Andre Gide Hayatımızda en ulu, en enerjik ve faydalı dayanağımız, başlıca baba evinden kalma hatıralarımızdırDostoyevski İnsanları acı anılar değin hiçbir şey birbirine bağlayamaz Louis Verneuil İster tatlı, ister acı olsun, anı insana ıstırap verir Dostoyevski Pek hatıralar vardır ama, anlatırken güzelliği gider George Sand Hayat denen şey dilimin ucunda! Kimi vakit gülüp geçtiğin, kimi vakit batıp gittiğin sokakların çatısı değil Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç tanıdık olmayan basmış üstüme sayamadım Kal derken gitmeleri haykıramadım Kapımın önündeyim,beklerim ben Zaten kalkmayı başaramadım