anlamlı armağan Yaz keyfi programına katılan Niran Ünsal İle Kutsi ile yapılan söyleşiden kısa kısa kesitlerden bazıları KENAN ERÇETİNGÖZ'LE YAZ KEYFİ! 1548642137 1548642137 anlamlihediye5c4e675ee5b53anlamlihediye5c4e675ee5b53 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernirandeniz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KANAL 1’DE KENAN ERÇETİNGÖZ’ÜN SUNDUĞU ‘YAZ KEYFİ’ PROGRAMINA BU HAFTA KUTSİ VE NİRAN ÜNSAL KONUK OLDU Niran Ünsal Deniz Seki'nin kaldığı cezaevinde konser vermesiyle ilgili 'Medyaya malzeme olsun diye yaptığım bir şey yok Dost olarak, insan olarak yaptığım bir şeydi Sonuçta hepimiz insanız hepimizin başına gelebilir Ben Deniz’le ilgili konuşurken laflarımı mükemmel seçmeye çalışıyorum Çünkü haricen olan benim içerde olan o hemen şimdi okuduğum şarkının sözlerini de Deniz yazacaktı fakat böyle olunca yazamadı Keza Deniz’in yanında giderken bir manâsız defter ve bir kalem götürdüm orada söz yazsın diye elim abes gitmek istemedim’’ dedi 17 yaşında Kızılay da bir gitarcının önünden geçerken ‘’aa ne güzel gitar’’ deyip gitara bakmışsın ama cebinde para olmadığı için alamadığını söyleyen Kutsi, ‘’Bir gün dolmuşa bindim Sokullu’dan Kızılay’a indim Dolaşıyorum baktım orada kazı kazancı var birincil kere cıkmış o süre Ben de en alttakini aldım kazıdım 500 bin lira çıktı Kazı kazancıya 'Nasıl yani benim mi bu para?' dedim Evet dedi 17 yaşında olduğum için parayı bana vermediler Serhat diye bir arkadaşım vardı o benden bir yaş büyüktü O geldi parayı o aldı O parayla da gittim gitar aldım' diye konuştu