Anlamlı Kırıcı Sözler Kırıcı Sözler Kısa, Anlamlı Kırıcı Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda kırılan kalplere anlamlı kırıcı sözleri sunuyor ve diliyoruz oysa kalpler katiyen kırılmasın kırılan kalplerin tamiri olmaz çünkü 1549103946 1549103946 anlamlikiricisozler5c54fc5890anlamlikiricisozler5c54fc5890 anlamlikiricisozler5c54fc5890 Durumum çevrimiçi,Beynim meşgul,Ruhum anında dönecek,,Aklım haricen, Elim telefonda, Kalbim sende Kalp incitmek böylece kolay fakat bir hata yaparsın derhal kırılır peki ya o kırılan kalbi düzeltmek acıtmak dek kolay mıdır Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir reel, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır Benimle bütün sayıları denemeye varmısın? Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil, Güneşin çıktığı zaman kaybolan buharlı camlara yazardım Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azindan kafami dinliyorum Ben Sabahsiz Gecelerİn KucaĞinda Bİr ÇİlekeŞ, Sen Ümİtler Ülkesİnİn KaranliĞinda Bİr GÜneŞ sen ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin ιкι кιşι ѕєνєи ιкι ∂єfα öℓüямüş,вιя кαℓρ уαℓиız вιя кαℓвι ∂üşüиüямüş Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum Aşk Gülmekten fazla ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten fazla gitmektir ve aşk pek haindir oysa nerede imkansız varsa orayı sever Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Lakin Sende Biliyorsun Ama Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Yaşam Var Bizim aşkımız istanbul dek büyük, berlin değin anlamlı, sancı dek yıkılmaz, paris değin çekici, izmir değin vazgeçilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı Bazen açıklama yapmak baskı geldi korktum, ara sıra cesurdum sen yoktun Ve bundan böyle söylüyorum SENİ SEVİYORUM Sevgini göstereceksin bildirmek yetmez Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! Titrer durur ellerim yanına Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanına Çünkü varlığın içime serinlik veriyor Hemen daha iyi anlıyorum ancak, Nefes elde etmek değilmiş, yaşamak Ateşlerde tutuşmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz almak Ne seni unutmak gibi bir uğraş var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var Sen en büyük sevgiyi hakedecek dek çok iyi , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği değin özelsin Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir güz serinliğinde Cümlemin Sonundaki Aralıklarsın, Gözümün Görmeyeceği Ayrılıklarımsın Bundan Böyle! Yarınlarımda Sensiz Gitmek Bugünlerimden Acı Çekmekten Daha iyidir! Geçen Zamana üzülüyorum Seninle! Geçen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Bundan Böyle Bakıyorum Kendime Ya Severek Acı Çekmesini bileceksin yada Sevmeyeceksin defalarca Acı Çekeceksin! Yok Oluşun Benim Kurtuluşum Seni hayatımdan yok ettim kurtuluşları Bekliyorum Seni yalanlarınla Gömüyorum toprağa, Çıkmaya Alıştırma çürüyeceksin Yalan Dünyada Gerçek Duyguları Bulamayacaksın Asla! Yanlış yolda yürüyceğine, dürüst yolda 'bekle' Belki de kendini kandırırsın; lakin başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın !