Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlamlı ve çok güzel aşk mesajları

Anlamlı ve çok güzel aşk mesajları
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Anlamlı ve çok güzel aşk mesajları En Manalı Aşk Mesajları, En Güzel Aşk Sözleri, Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ve aşıko lupta aşk sözleri arayan tüm misafirlerimize en manalı aşk sözleri sunuyor ve en güzel aşk sözleri bunlar diyoruzanlamlivecokguzelaskmesajlari5c556fd3592b1alt 1549103055 1549103055 anlamlivecokguzelaskmesajlari5c556fd38971banlamlivecokguzelaskmesajlari5c556fd38971b anlamlivecokguzelaskmesajlari5c556fd38971b Dünyadaki en hoş şeyi sana vermek isterdim lakin seni sana veremem ancak Sen seni seveni görmeyecek dek körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek dek gururludur Zannetme ama gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var Ayrılık ufak sevgileri öldürür, lakin büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi Gönlüme taht kurdun, Gönlümün sultanı oldun, Gece gökyüzünde parlayan yıldızım, Sabahtan ise ruhuma doğan güneşim oldun Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle bir parça sevinç, bir parça umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana Millet her zaman birilerinin peşinden koşarlar, lakin dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Kardelen gökyüzüne aşık olur kafasını karın altından kaldırır ya zemheri yüreğim derki içinde kardelen cesareti değin cesaret yoksa sakın aşık olma Gülümsemek için mutlu olmayı bekleme, ola ki sevinç gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır Bizim ömrümüzde mezarlarımız doğuşumuzda kazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır seni unuttum kelimesi sadece kan ile mezar taşımda yazılır seni unutmadım Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem Bir kız sevdim beni hiç sevmedi,bir kız sevdim değerimi bilmedi, bir kız sevdim aşkımın değerini bilmediŞimdi o aşk yoksunu,bense çok mutluyum Seni ne değin sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin Aramızdaki mesafeler ne değin uzun olursa olsun sonsuzluğa giden bütün yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın Ahali hep birilerinin peşinden koşarlar, fakat dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Bir kalp nelere yeterse, bir can bir canı nekadar severse, damardan nekadar fazla kan geçerse, hayat bir ölüme nasıl değerse sende benim için okadar değerlisin Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere dek seni seveceğim Yanağına düşen kar adam başına eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Gül dediğin nedirki solar giderGün dediğin nedirki gecer giderAteş dediğin nedirki kül olur giderLakin sana olan sevgim sonsuzdurAncak mezarda biterSerserim Seni seviyorum diyenin sevgisinden belirsizlik et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir Sen bir pınarsın içilen lakin kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan Güneşin buz tuttuğu yerde bir ateş görürsen bil oysa o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ama nesin Ben seni hatırından çıkmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime yok, güneşin çıktığı zaman kaybolan buharlı camlara yazardım Allah'ım canımı bir güz günü al oysa, o sadakatsiz getirecek bir gül bile bulamasın Halk tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu, hepsi gökteydi Lakin ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Sevgilerin en güzeli seni sevmek,Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabahtan kalktığında senin var olduğunu bilmek Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! Beni terk ettiğin gün saçlarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gün kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gün öleceğim Damdan düşer gibi hayatıma girdin, beni çılgın ane ettin, suçum neydi fakat, beni kendine bu kadar aşık ettin Başkasına kendinden pozitif değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin güzel,cazibeli ve güzelsin lakin aranızda tek ayrım var onlar milyonlarca sen birtanesin  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt