Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anlamlı ve Kısa Resimli Sozler

0
348

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ya sevecek kadar yaklaş yada oldurecek kadar uzaklaş İki kor tanıyorum biri senden başkasını gormeyen ben, diğeri beni gormeyen sen
Aşk dilin olupta konuşamamak, kulağın olupta duyamamak, olupte yerinden kalkmaktır
Bir gun bana soracaksın: Ben mi? yoksa Hayat mı? diye, ben de hayat diceyeceğim Bana kusup gideceksin, ama hicbir zaman bilmiyeceksin ki sen benim hayatım ’dın
Aşkı tarif edemez kimse sadece yaşanarak oğrenilir
Tek bir bedduam var; “Sarıldığın her insanda beni hatırla
Aşık olmam derken Guluşun rezil etti beni
imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f8f2e9d7 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f90a05d3 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f9267c92 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f93d9f49 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f9563c58 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f96d3a88 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f984d3b2 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f99c2c38 imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f9b4477f imagesanlamlivekisaresimlisozler5b076f9cba3d2

Similar threads

Anlamlı ve Kısa Resimli Sözler Ya sevecek dek yaklaş yada öldürecek kadar uzaklaş İki kör tanıyorum biri senden başkasını görmeyen ben, diğeri beni görmeyen sen Aşk dilin olupta konuşamamak, kulağın olupta duyamamak, ölüpte yerinden kalkmaktır Bir gün bana soracaksın: Ben mi? yahut Hayat mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
En guzel aşk sozleri ve mesajları 2019 Kimi insan, gecmişle gecememişi birbirine karıştırır Halbuki, gecen iz bırakır, gecemeyen yara… Benim icin bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum Karanlık gecede onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
En Anlamlı Duygusal Sozler Anlamlı Duygusal Sozler Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gulumu dermeye geldim!! Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Guzel Aşk Sozleri Aşk sozleri kısa ve anlamlı birbirinden guzel sozler sizler ve sevdikleriniz icin hazırlanmıştırSayfamızda en guzel kısa aşk sozlerini bulabilirsiniz imageskisaguzelasksozleri5ad921033f91f Aşkı tarif edemez kimse sadece yaşanarak oğrenilir Gencliğine guvenip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sayfamızda sizlere Aşkı en guzel şekilde anlatan sozler hazırladık beğeneceğinizi duşunerek sizlerle paylaşacağımız bu guzel sozler Aşkı Anlatan En Anlamlı Sozler ALT :wwwupluploadsaskianlatansozler55523askianlatansozler55523ALT Seninle Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt