Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlamlı Ve Manidar Sozler

Anlamlı Ve Manidar Sozler
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
anlamlı manidar sozler,Facebook Anlamlı Ve Manidar Sozler,Anlamlı Sozler,en manidar sozler,Anlamlı Ve Manidar guzel sozler,gulduren ve duşunduren sozler

imagesanlamlivemanidarsozler5ad9ae526e677

''Sen Benim Gonlumde Oldukca, Yemen'de De Olsan Benim Yanımdasın Eğer Sen Benim Gonlumde Değilsen, Yanımda Da Olsan Yemen'de Sayılırsın ''(Hz Mevlana)

Kucukken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginc olurdu diye duşunurdumMeğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir suru hayvan varmış

Ressama sormuşlar mutluluğun resmini cizebilirmisin ? Ressam demiş ki ben cizerimde sen anlayabilirmisin ?

Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de,yine kadındır deliyi de adam eden

PeynirEkmek yersen gariban olursun ama peyniri ekmeğin ustune koyar birde kurdan saplarsan sosyete olursun

Ne olursan ol ! 2 karis mermere 4 satir yazi olacaksin !

Yalan her dilde ayrı telaffuz edilsede Senin dilin bu konuda evrenseldi

Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan ! Oyle olsa, milyonlarca sen duşerdi başıma Cemal Sureya

Similar threads

Cicek uzerine yazılan anlamlı kısa sozler Sevgililer gununde sevgilinize alacağınız ciceklerin uzerine yazmanız icin sizlere harika sozler hazırladıkKısa ama cok anlamlı cicek uzerine yazılacak sozler Sen bir pınarsın icilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Guzel Anlamlı Sozler Msn Msn İcin Guzel Anlamlı Sozler Gulmek Icin Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GuLuŞuNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuŞuN Icin Yaşıyan Vardır Bir deniz dusun susuz, bir insan dusun mutsuz, bir gece dusun uykusuz, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Guzel Ozlu sozler,Cok Guzel Ozlu sozler,En Guzel Ozlu sozler,Anlamlı Guzel Ozlu sozler, Duşundurucu Guzel Ozlu sozler, ‘Ben’ kattım sana biraz, oyle sevdim seni Cunku sen de bensiz; O kadar guzel değilsin hani Ceyhun Yılmaz Kopan bir ipe duğum attığınızda, ipin en sağlam yeri o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Guzel Anlamlı Kısa Sozler Sevgiliye Sevgiliye Guzel Anlamlı Sozler En değerli hazinemsin benim, canımsın Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondur Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,862Kullanıcılar
rasalneoSon üye
Üst Alt