Anlamsız Sözler Mesajlar 2019 Yararsız Mesajlar kısa Amaçsız sözler facebook Face veya msninize hep derin anlamlar taşıyan iletiler koyacak değilsiniz ya ! Birazcık da şaka yollu, anlamsız mesajlar ayarlamak istiyorsanız, 80li yılların acayip şarkılarından da dizelerin bulunduğu amaçsız sözler mesajlar 2019 listemize bir göz atın istersenizanlamsizsozlermesajlar20195c5577a6aa76bgifalt :tik: :tik: :tik: 1549105058 1549105058 anlamsizsozlermesajlar20195c5577a6ae6c7anlamsizsozlermesajlar20195c5577a6ae6c7 anlamsizsozlermesajlar20195c5577a6ae6c7 Yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca dürüst söyle sen kimin umurunda gözüme inanırım haydi zıpla bu yolu bilmezsin maçoyum ben keza severim ayrıca de döverim ben gün kazanç sen de tanirsin beni dişarda gözlerim görmesin seni ben de bu dağların nesine geldim meleşir kuzular sesine geldim bir ilginç ölmüş de yasına geldim geldim emmoğlu her akşam hasretinle yarılıyorum yastığa yorgana sarılıyorumm ben ilk kez seni sevmiştim haaiiin söylemiştim sana hatırlıyorumm benim kadar aptalını bulamazsın yarrrrr sen bana bir gülüversen inadi birakip sevsen Ölur musun be sevgili azicik ucundan versen hadi hadi şeker canım seni çeker hadi hadi şeker içim seni çeker allısı morlusu kaça kilosu? ona buna cok artı bakarsan olur ya sen beni aldatirsan benden baskasina varirsan bak çakarsam oturturum o eline yuzugu sen takarsan birdenbire yoluma da cikarsan benden baskasina varirsan bak cakarsam oturturum cepten ara beni cepten ara beni kapsama dışındaysam evden ara beni Artı alanlarda imge olmaktansa negatif alanlarda arma olurum Ben sana adam olamazsın demedim, kardan adam olmazsın dedim Aşk bir kum saati gibidir, kalp dolarken beyin boşalır Dün gece avatarını öptüm de yattım Baltayla rus ruleti oynayan kabile üyeleri :Adaletli bir düello oldu dedi Frodo sende göz var Alışıla geldiği gibi işte Birazcık çokbilmiş, biraz alıngan, Saklarcasına sulugöz Geçmişin ahmaklıklarıyla boğuşan, Gelecek güzelliklere defalarca geç kalan bir ben Kasaba ufak, ben küçük Büyük olan tek bir şey, Bağlı hatıralardan hatırlayabildiğim kadarıyla; Sen Yüreğimde isimsiz bir kahraman Gizliden gizliye kemiriyor yüreğimi sevdam Ve her bir gözyaşım yenisinin önünü acıyor Bitmedi, bu gidişle bitmez de zaten yararsız kavgam Ben mutlululuğu yakalasam, mutlular benden kaçıyor Mesajlarim yararsız, Gülüşlerim vakitsiz Sana değiyor ömrümdeki her bir hoş şey bir de Senden geçiyor hayat pınarlarım Böylece ya, süre geç oldu… Gitmek gerekli Issız bir kasabanın sokaklarında, Umutsuzca seni aramak, Hayallerinle boğuşurken, Yaşamaya niyetlenmek, Ve her bir güzel şeyi sen düşünmek