Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anlasanda anlamasanda Seni çok seviyorum Bunu asla ve asla UNUTMA..

Anlasanda anlamasanda Seni çok seviyorum Bunu asla ve asla UNUTMA..
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anlasanda anlamasanda Seni çok seviyorum Bunu asla ve asla UNUTMA anlasanda bir anlamasanda seni seviyorum bunu unutma Merhaba Bu mektup sana Yüzüne aleyhinde anlatamadıklarımı anlattım Sana soramadıklarımı sordum bu mektuba Bu mektup sana Çok uzakalardan gönderiyorum Her ne kadar benzer semtte olsakta Ve çok uzağım sana Evlerimiz yanyana olsada Bu mektup sana Alsanda almasanda Okusanda okumasanda Bu mektup sana Ve seni yazdım bu mektuba Dün yine seni aradım sokaklarda Yeniden seni sordum anlamsız yollara Yağmur hafiften yağıyordu Rüzgar yağmuru yüzüme vuruyordu Hava çok soğuktu Sokaklar bomboştu Ve senden hiç bir haber yoktu Fakat olsun bu da yeter bana Benim kisi küçük bir umut Büyük bir mutluluk fiilen Seni aramakta Seni bulamamakta Hepside sevinç veriyor bana Bunlarıda yazdım bu mektuba Anlasan anlamasanda Hatırlıyor musun sana bir şey söylemiştim Arka mahalledeki kafede Hani mayısın 18 inde Bitmez gitme demiştim Bitmedi Sen gittin Yıllardır görmüyorum seni Bilmiyorumda nerdesin kimlesin Ola Ki de evlendin şimdiye Zirve tepe çocuklarında vardır olur ya Güzelliğinde gitti, saçlarında ağardı olur ya Lakin bende sen Hala o sarı saçlı Tatlı gülüşlü güzel kızsın Ve bir gün ölsende Hala o güzel kız olarak kalacaksın Hem kalbimde Ayrıca bu mektupta Şimdilerde sakın çıkma karşıma Çıkma çıkarsan dünyamı yıkarsın Alıştım çünkü ben seni senden uzaktan sevmeye Alıştım sensizlikle dertleşmeye Yazdım bunlarıda Belki almazsın belki okumazsın Ama bu mektup sana Anlasanda anlamasanda Seni çok seviyorum Bunu asla ve katiyen UNUTMA (seçme parça)​  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt