Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AnlaŞarak ayrildik acilen daha Fazla mutsuzum :(

AnlaŞarak ayrildik acilen daha Fazla mutsuzum :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben veda etmeyi o kadar beceremem Duygularımı da pek açığa vuramam zaten, hele bu veda fazla daha zorlama geliyor Fiilen hiç böyle bir son görüşmeye lüzum yoktu Ama insanın kanı durmuyor işte, ne varsa bu son anlarda?

Senden hatırlamanı bile istemiyorum, sadece temizliği ve saflığı yaşatalım bu aşkı kalbimizin bir rahat köşesinde! Ne güzel başlamıştı İkimizde gençtik çılgın doluyduk, coşkunluğumuzun son safhasında kanımızın kaynadığı aniden gördük birbirimizi, sevdalandık Geceler boyu uykusuz kaldık birbirimizi düşünmekten, en güzel heyecanları, en hoş bakışları yaşadık Derhal aşkı yaşadık, zamanı durdurup utançları ve sitemleri yaşadık Kavgaların en güzellerini de biz yaptık Çünkü barışmakta öbür bir haz veriyordu bize Sevdik, sevildik, doruğuna vardık tanrısal duygularınAşk yeminleri ettik tutamayacağımızı bile bile Günlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık Ne alaylı bakan gözlere, ne aleyhinde meydana çıkan büyüklere, ne de dost sözüne aldandık Kendi ateşimizde yandık, en önemlisi bir birimizi anladık Romantik şarkıları serin aksam üstüleri yaşadık seninle En hoş çiçekleri verdin bana Rüyalarda bile defalarca ikimiz vardık Hakiki aşkı tattık bunu sende biliyorsun Öyleyse daima benzer duygularla kalmalı yok mi? Biz birlikte olmasak da hoş başlayan çok hoş yaşanan bu aşkı aynı pak duygularla bitirmeliyiz Şu Anda de ayrılığın en güzelini en acısını tekrar biz yaşıyoruz Ne dersin bu da Allah ’ın bir lütfü yok mi bize? Lütfen ağıt Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların? Sen benim güçlü kocaman sevgilim değil misin? Güçlüsündür sen seni hep böyle yâd etmek istiyorum, haydi sil gözyaşlarını Hava da kararmak üzere, zaman bize her zaman acımasızdı zaten Yine o kadar tez olmamızı istiyor illaki Sana bir şey anlatmak istiyorum Mavi gömleğin sana fazla yakışıyor bir daha kız tavlamaya niyetlenirsen bu sözlerim aklında bulunsun diğer taraftan küçük bir özlem arkana dönüp bakma tamam mı her şey burada bitsin, hoşça kalBu metni okudu yanımda dayanamadım ağladım
Birbirimizi sevsekte yeniden bir araya gelemiyeceğizTaşınıyorlarAnlaşarak ayrıldık lakin insana yinede koyuyorKoskaca 4 yıl her hatıra yaşanmışlıklarla batmış her hatıra farklı bi coşku

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt