Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anlatamıyorummmm kimseye :(offf

Anlatamıyorummmm kimseye :(offf

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar kafam çok karısk bı erkek arkadasım var uzaktayız bırbırımızden mesafeler ıste neyse bundan 10 gun once geldı yanıma hep güvenilmez defalarca çelik gibi ruhsuz bıseydı hanı gnlerce aramayan acmayan telefnu falan lakin güyaa aşık olanlardan inanmıyoda deildim gerçekten inanıyorum fena bırı oldugunu dusunmuyorum fakat 10 gun once yanımdayken daha once yasamadıgımız seylerı yasadık işte yanı aşırı bişe deıl fakat benım için buyuk erkekler için kolay offffff yaa işte beni kullandıgını dusunmuyorum 1 sene olacak cunku ve aıleler bılıo gıbı bısey tanısmadılar tabıkı ama haberdarlar neyse ondan daha sonra cok ıyıdık cok eskısındende iyi ama bı kac gundur garıp davranıo bana 3 gundur ulasamıyorum telefonlarımı hıc bır sekılde acmıo bunu normaldede yapardı lakin bu sefer abarttı yaa bılmıyorum belkı ben yanlıs anlıyodurum fakat bunun o olayla bı ılgısı olabılırmıı? sogumus yada ne bılıım off baska seyler iştee offf ben ısrarla arıyorum msj cekıyorum yok cvp yokkkk

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt