açıklamak istedim yalnızca slm arkadaşlarbunu neden yazdım bilmiyorumaslında gözü yaşlı değilim ama bn gerçi kmiseyle paylaşamadığım duyguları paylaşmak istiyorum burdaben 2 yaşındayken annmle babam boşandılarbunun sorumlusu da halamkendisi doktor olduğu için annmi vaktiyle evinde hizmettçi gibi çalştırırmışannem de yuvasını bozmamk için öyle ses çıkarmazmşdaha sonra öbür bi eve çıkmaya karar vermiş ama babam halamı dinlediği için annmi boşamaya karar vermişlerayrılma nedenleri bu yanibabamda çocuklğunda geçirdiği bi kaza sonucu hafif saf gibisesini falan çıkaramıyorannm benm için yalvarmş boşanmayalım diye lakin olmamştekrar diğer bi kadınla evlenmiş hiç haberim değil zaten o günden sonradan kaç sene görüşmedikbi kardeşim olmuşkardeşim yktu bnm o kadından bi kardeşanlamıyordum o zmanlar çocuktumokulda da bu yüzdn fazla zorluklar çektim arkadaşlarıma annmle babmın boşandığını söyleyemiyordumdefalarca kendimi ezik hissediyordum ve bunn içinde her zaman arkadaşlarıma zarar veriyordumannemi üzmemk için babam hakkında hiçbir soruda sormuyordum annem konut hanımydı dedemin yannda kalıyorduk dedem sahip çıktı bana herşeyimi karşıladı sağlsunne annmin bir maaşı vardınafaka talep etsede karşılık alamadıbaba sevgisinn ne olduğunu bilmeden büyüdüm hemde hiçbr soru sormadan babamla ayrı ilçelerdeyiz uzakta yok aramaz yarım saat yanıma ilk önce bn dördüncü sınıftayken geldi okuladaha snra görmedim acilen lise 3deyimbazen görüyorum dersheneye falan gdince dönüp bkmıyor bileüzülemiyorum gülüp geçiyorumneden diye düşünüyorum o bnm babamama hiç bi bağımız yokbaşkası üzülür bnm yerimde olsa ama üzülemiyorumbu durumu erkek arkadşmdan bile sakladım öğrendi sanırım birilerinden ama bana sylemiyo utandırmıyım diyekötü hissediyorum kendimişimdiyse halamın kızlarıyla görüşüyorum aramız iyi gibifakat babmla katiyen bakalım bndan snra en azından kuzenlerle neler olcak???????