Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

anlayamiyorum..lutfen yardim

anlayamiyorum..lutfen yardim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb arkadaslarlutfen yardim edinunivde bi cocuk vardibakiyo boyle,cok icten,bütün gozlerimin icine tekrar tekrar,ben bakinca gozlerini kaciriyo,guluyo,ama yanima gelmiyo,beni gorunce heyecanlaniyo,ne yapcani bilmiyor,bütün bir asik gibi davraniyor,kendini kaybediyor filan,bizimde ortak arkiz değil,sonradan ben onu ansızın facede gordum ve arik gondim,aksam yazdi catda bana fakat beni sinrlendirdi,beni tanimadan geldi,cikaramadim felan dedi,bende deli oldum,nasil yani dedim,saka gibi geldi,birazcık sora dedki ewt seni univde gordum,beni tanimayinca(guya) ben asapim ve niçin guluodun dedim simdi tanimayacaksan o da yok ben kotu anlamla degil dedi,bi der sonda sen dikkatimi cekmissin dedi bana,,sora konusmadik hic benzeri kustu,bende msj attim ozur diledim cok ustune gittigim icin ama cvp vermedi,simdi bu sayfasinda ask hakkinda cok sey aliyo,güya aci cekiyo,bende çılgın oluyorum yani bu hareketlerile bana asikti,simdi neden bole davraniyo anlamadim,güya baska kiza asikmis gibi davraniyor,yahut inadimami yapiyoryani sormak istedigim bi kisi bi kiza asik oldugunu uzun bi sure icinde belli etdiyse gozlle harekle baskasina asik olabilirmi?

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt