Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anlayana..

Anlayana..
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Anlayana Yüce bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi tepe göstermiş Bahar ilerledikçe bitki çınar ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve günesin etkisiyle müthiş tez büyümüş ve az daha çınar ağacıyla benzer badana gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş çınara: Sen kaç ayda bu ışık halkası geldin agaç? 82 yıldademiş çınar 82 yılda mı?diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak Ben hemen hemen 2 ayda seninle aynı badana geldim bak! Dürüstdemiş agaç, dürüst Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak önce üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya dürüst inmeye başlamış Sormuş endişeyle çınara: Neler oluyor bana ağaç? Ölüyorsundemiş çınar Niçin? Benim seksen iki yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için alıntı  

Similar threads

Kavak ile Kabak bir bahar günü bir kavak ağacının yanına bir kabak filizi doruk göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisi ile müthiş hızla büyümüş ve az daha kavak ağacıyla benzer boya gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kavak Ağacı ile Kabak Yüce bir kavak ağacının yanına bir kabak filizi doruk göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve yaklaşık olarak kavak ağacı ile benzer badana gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Kavak Ağacı ile Kabak Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy gostermiş Bahar ilerledikce bitki kavak ağacına sarılarak yukselmeye başlamış Yağmurların ve guneşin etkisiyle muthiş bir hızla buyumuş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş Bir gun dayanamayıp sormuş kavağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Kavak ağacı ile Kabak Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy gostermiş Bahar ilerledikce bitki kavak ağacına sarılarak yukselmeye başlamış Yağmurların ve guneşin etkisiyle muthiş bir hızla buyumuş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş Bir gun dayanamayıp sormuş kavağa:Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt