Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne-çocuk Diyalogları..

Anne-çocuk Diyalogları..
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anneçocuk Diyalogları anne çocuk diyalogları komik anne çocuk diyalogları komik A:Çocuğum kapa şu buzdolabını artık… Ç:Yaa yiyecek bir şey arıyorum! A:Bulamadın mı hala! 2dk 54 saniyedir açık o dolap!! Ç:yaa lakin ben acıktım! A:Zıkkımın kökü var şu dolapta… Ç:Hönk?!! A:Hüsamettin kalk o koltuktan! Yeni sildim daha! Ç: oturuyorum lakin!! A:Git başka yere otur! (Çocuk diğer koltuğa oturur) A:Hüsamettin kalk o koltuktan bakayım Ben sana o koltuğa oturma demedim mi?! Ç: 1549156267 1549156267 annecocukdiyaloglari5c563fb0935cbannecocukdiyaloglari5c563fb0935cb http:wwwyorumcuyuznetforumSmileysdefaulthuhgif !!! Bu kere kurbanımız kız çocuğudur… Ve o kızımız da her Türk annesinde olduğu gibi annesi tarafından konut hanımlığıyla ilgili araştırmalar içerisinde kalmıştır… Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Ayşeee bana elektrik süpürgesini getir! K:Tırnaklarım ojeli Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Aaaaa biz sizin zamanınızda evin işlerini yapardık bee!! Annemiz bizden süpürge istemeyi bırak,bize cam kapı pencere sildirirdi…Biz sizin zamanınızda böyle miydik?! Şimdiki kızlar miskin işte ne yapacaksın… Bizim zamanımızda… K:Offf cilalı anne getiriyorum!! (Bu defa de anne uzun uğraşlar sonucunda kızını takviye etmesi için ikna eder fakat…) Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Ayşe ben köfteyi yaparken sen de çorbayı yap bakayım! K: Offf tamamlanmış A: Akıcı yap lakin!! K:Cilalı!! (kısa süre daha sonra kız çorbayı yapar…) A:Iyyy bu ne yaa!!Ne biçim çorba!! Tuzu değil, hiçbir şeyi değil… Saman gibi ne bu böyle!!! ahh ahh bir çorbayı bile beceremiyorsunuz!! Pes artık!! Kannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Anne çorba yapmayı ben sokakta öğrenmedim illaki…sen öğrettin! A: 1549156267 1549156267 annecocukdiyaloglari5c563fb0935cbannecocukdiyaloglari5c563fb0935cb http:wwwyorumcuyuznetforumSmileysdefaulthuhgif !!! (akşam baba kazanç eve… Çorbayı fazla beğenir…) B:Hanım eline sıhhat… Bu çorbanın güzelliği ne böyle… K:Baba çorbayı ben yaptım… B:Çok güzel olmuşEline afiyet kızım… Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Aman sizde yan ikisi de birbirinden beter… Biri yumurta kırmayı bilmez… Öbürü pilav gibi çorba yapar… Netice da bu bağlı!! Kannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Annneee!! (Bundan Başka annelerin genç kızlarını evlendirme çabaları vardır) Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Ayşe aşağıda mahalleden Hayriyenin oğlu İsmail seninle evlenmek istİyormuş… Kannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Anne ben evlenmeyi falan düşünmüyorum… Aannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Ama çocuk hem varlıklı hem kibar ayrıca yakışıklı… Kannecocukdiyaloglari5c563fb8cd4ebgifalt :A :A :Anne istemiyorum dedim… Aeki o süre yukarı mahalleden Hüseyin’e ne dersin? K:anne istemiyorum ben evlenmek yaa!! A:O vakit nişanlanırsınız… Ola Ki ilerde evlenmek istersin… K:!!!!!  

858,496Konular
982,218Mesajlar
30,132Kullanıcılar
umutcannnnnnSon üye
Üst Alt