Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne Hakkı

Anne Hakkı
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ahirette anne hakkı önemlidir biliyorum Nekadar önemlidir ne yaparsak büyük günah işleriz Anne baba hakkı ile hadisleri paylaşabilirsiniz

Cevaplarınız için teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak ; 1Kuranı Kerim okumanın Fazileti nelerdir? 2Yasin süresi ezberlemenin Fazileti nelerdir? 3Lakap takmanin hükmü nedir? 4Her günah isledigimizde onun için cehennem de yanacakmiyiz mesela bir günah isledigimizde tevbe edersek gene de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar 1 hafta önce 2 arkadaşımla gezmeye çıktık Onların ikisi 10 lira getirmiş ben ise 5 lira getirmiştim Birseyler aldık Sonra hakkını helal et dedim Helal olsun dedi Sonra durmadan şaka da olsa sabahtan beri bizimle geçiniyorsundedi birisi Ben de tamam parani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
ölmüş anne ve baba hakkı nasıl ödemeli Soru: Ölmüş başlıca baba hakkı nasıl ödenir? YANIT Aşağıdakileri yapmaya çalışmalı Namazlardan daha sonra dua edip, sevaplarını onların ruhlarına göndermeli Hadisi şerifte buyuruldu ancak: (Anababasına asi olan, vefatlarından daha sonra, onlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
İslamiyette Kul Hakkı İslamiyette Kul Hakkı Konusunda Data İslamiyette Kul hakkı, geniş bir kavramdır Kulun bedenine ve malına yapılan tecavüzler maddî hukuk, kalp ve ruhuna bahşedilen zararlar ise mânevî hukuk olarak değerlendirilmeli Hırsızlık, gasp, aldatarak, yalan söyleyerek mal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Çocuğun Kefaleti farzmıdır,İslamda Çocuk gözetimi , Çocuğun Kefaleti , İslamda Çocuğun Kefaleti hakkinda , müslüman bir annenin çocuğuna ilgisi Çocuğun kefaleti farzdır Çünkü terk edildiği vakit çocuk helak olur Bu, Allah'ın vacip kıldığı canın korunması tarzında bir farziyettir Dolayısıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt