Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ahirette anne hakkı önemlidir biliyorum Nekadar önemlidir ne yaparsak büyük günah işleriz Anne baba hakkı ile hadisleri paylaşabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar sizlere sorularım olacak ;
1Kuranı Kerim okumanın Fazileti nelerdir?
2Yasin süresi ezberlemenin Fazileti nelerdir?
3Lakap takmanin hükmü nedir?
4Her günah isledigimizde onun için cehennem de yanacakmiyiz mesela bir günah isledigimizde tevbe edersek gene de...
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar
1 hafta önce 2 arkadaşımla gezmeye çıktık Onların ikisi 10 lira getirmiş ben ise 5 lira getirmiştim Birseyler aldık Sonra hakkını helal et dedim Helal olsun dedi
Sonra durmadan şaka da olsa sabahtan beri bizimle geçiniyorsundedi birisi Ben de tamam parani...
ölmüş anne ve baba hakkı nasıl ödemeli
Soru: Ölmüş başlıca baba hakkı nasıl ödenir?
YANIT
Aşağıdakileri yapmaya çalışmalı
Namazlardan daha sonra dua edip, sevaplarını onların ruhlarına göndermeli Hadisi şerifte buyuruldu ancak:
(Anababasına asi olan, vefatlarından daha sonra, onlar için...
İslamiyette Kul Hakkı
İslamiyette Kul Hakkı Konusunda Data
İslamiyette Kul hakkı, geniş bir kavramdır Kulun bedenine ve malına yapılan tecavüzler maddî hukuk, kalp ve ruhuna bahşedilen zararlar ise mânevî hukuk olarak değerlendirilmeli
Hırsızlık, gasp, aldatarak, yalan söyleyerek mal...
Çocuğun Kefaleti farzmıdır,İslamda Çocuk gözetimi , Çocuğun Kefaleti , İslamda Çocuğun Kefaleti hakkinda , müslüman bir annenin çocuğuna ilgisi
Çocuğun kefaleti farzdır
Çünkü terk edildiği vakit çocuk helak olur Bu, Allah'ın vacip kıldığı canın korunması tarzında bir farziyettir Dolayısıyla...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.