Anne Karninda Ikizlerin Muhabbetleri uleen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari star warz anduroyidi miyiz insan mıyız kesin değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan verdiler teknoyu, dup tis tempoyu kafamızı dinlenemiyoruz şurda iki dakkapiyasa insanların evladı olacaz görünüşe göre ikizler konusmaktadir) allah kurtarsin kardes eyvallah sevgili günlükne kabahat isledigimi bilmiyorum lakin,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vücuduma bagli olan su kordonu sokup kurutuyorum kac gündür sopa niyetine,aha suraya yaziorum 9 bilemedin 10 gün sonradan on bölgeyi sopayla delip cikacam (ikizler halen konusmaktadir) ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil abi benim canim acaip sekilde mango tursusu çekti nerden söylüyoruz? merak etme aşertiriz gelir derhal supersin baba yaaaa (zit ikizler orhan erhan) orhan olm surdan cikalim bi,kutup manita bulacam sana erhanbeni siirle sulasinlar orhan bunaldim olm ben burda! kari kiz yüzü göremioruz! erhan sisirdin kafami günlerdirbatsin bu dünya bitsin bu rüya yani melis bak on tarafimda bisey cikti yenigecen gun yoktu aaa? sende yok? malsin kursat mülk geliyosun dunyaya mal gidiceksin bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin essek ne olarak gelecen30 yasında mı çıkcan ordan ikizler muhittin osurur selahattin : ulan ağzıma scsaydın hiç olmazsahayvan aa bu ne lan sütçü uuramıs**i adam ast şafak kaç hoca sen sayıyorsun ya salak, aynı işte ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısrayımm yav anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah bitmiş derhal oldu kıpırdama artık, hmmmmm şu anda oldu parmak emerek uyuklamak güzelmiş, insan bi muzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa emin bundan böyle bana klasik muzik dinletmeyi, stınız keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzak yapın yav ammada sulu bir ortam bu yav, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti? ne ilginç bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba? ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? lakin nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi tekmeden baska luksumuz değil anasini satayim daima rovasata! su gobegimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladik ekmek elden su golden falan fakat insan sıkılıyo canim, aa ayrıca biktim her gece tak tak, ulan hiç olmazsa ramazanda durun (ikizler) olm geyirmesene lan olm valla midesi guruldadı annemin zit ikizler) cikarin beni buradan kirlarda kosmak, sevgilimle cosmak istiyorum yurumene 1 yıl var daha, ne kosmasi ne sevgilisi yapma yaa daha cikmadan depresyona giricem be kardesim