Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]

Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları : anne karnındaki bebeğin allahla konuşması bebekle allahın konuşması anne karnındaki bebeğin allah la bebegin allahla allah la videosu 1548498163 1548498163 annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346466e99annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346466e99 http:wwwturkforumnetimagesiconsicon10gif Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları : Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari *Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız kesin değil dost, aylardır iki büklüm bekliyoruz *Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm *Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam hemen oldu kıpırdama artık, hmmmmm acilen oldu parmak emerek uyuklamak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa *Kesin bundan böyle bana olağan müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın *Yaw amma da sulu bir etraf bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti? *Ne acayip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba? *Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi *Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım Rahimde rovaşata! *Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan lakin insan sıkılıyo canım (İkizler konuşmaktadır) Allah kurtarsın kardeş Eyvallah Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz? Merak etme aşertiriz gelir acilen Süpersin baba yaaaa Çıkarın beni buradan Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum id Yürümene 1 yıl var daha, ne koşması ne sevgilisi Yapma yaa Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim,hayat mı buKır istiyom,sevgili istiyommmmmm sevgili gunlukne suc i$ledigimi bilmiorum lakin,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan $u kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada Ya kenara çekilsene Kes, Allah'ın cenini seni Bak hareket yapma kordonunu ısırırım Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü Şşt baksana Ne var Bu ne Ya ne bela şeysin, ne bileyim Koy aldığın yere Biz şu anda ikizmi oluyoz abi Yok üçüz Aa üçüncü nerede Galiba önümdeki şey Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık Pardon anne isteyerek olmadı Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dıştan konuşurlarken duyudum Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o süre sen ne oluyosun Bilmem Ya bi dursana Ya sıkıldım bea İki dakka bakımlı durda yüzüme bakayım Şşt kardeş bak bi Ne var Bak ne buldum Ne o Bilmem Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak melis bak on tarafimda bisey cikti yenigecen gun yoktu aaa? sende yok? malsin kursat mülk geliyosun dunyaya mal gidiceksin şafak kaç öğretmen sen sayıyorsun ya °°°°°, benzer işte sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa babamızın hayrına mi tekmeliyoruz Kardesim sayiyom sayiyom 10 cikio Ne ? Parmak diyorum Bende 10 tane sende niçin 11 tane ?! Bilmem 1548498163 1548498163 annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346531annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346531 http:wwwturkforumnetimagessmiliesbiggringif ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır! bu dünyaya çocuk olarak ulaşmak istemiyorum selin! eşşek zekine olarak gelecen30 yaşında mı çıkcan ordan Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma görebi hesap yapsak930+10hmm 280 günyaa nasıl dayanıcam ben burda o dekeğlendircek de bişi değil fakat ortamdane bilgisayar almış annem ne televizyonneyse yaa ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği fazla daha uzun sürüyoryaşasın sadece 9 ay 10 gün daha sonra çıkcam burdanheyyo liii laa lii pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum! 1548498163 1548498163 annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346531annekarnindakibebekkonusmalari5c4c346531 http:wwwturkforumnetimagessmiliesbiggringif  

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt