Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne Nedir

Anne Nedir
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anne Nedir
Anne Ne Demek

Anne: Cocuğu dunyaya getiren kişi

Annenin tanımı bir iki kelimeyle anlatılabilecek kadar kısa değildir Annenin tanımı herkese gore değişir ve bir suru anlamda kullanılır Yukarıdaki sadece sozluk anlamıdır Anne; dost, arkadaş, sırdaş, sizin icin gercekten uzulen tek kişi boyle uzayıp gider

Similar threads

Anne Nedir Anne Ne Çağrıda Bulunmak Anne: Çocuğu dünyaya getiren kişi Annenin tanımı bir iki kelimeyle anlatılabilecek kadar kısa değildir Annenin tanımı herkese göre değişir ve bir sürü anlamda kullanılır Yukarıdaki sadece sözlük anlamıdır Anne; dost, arkadaş, dert ortağı, sizin için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Son yıllarda yapılan araştırmaların ortaya koyduğu en çarpıcı bulgulardan birinin de terapi sürecinde terapistle kurulan ilişkinin çok ciddi oranda iyileşmeye katkıda bulunmasıdır. Biraz daha açacak olursak ilişki bağlamında kişinin kendini yeniden tanıması, tanımlandırması ve yapılandırması söz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Anne Olmak Beyin Yapısını Değiştiriyor Anne Olmak Beynin Yapısını Değiştiriyor Anne Olmak Ve Beyin Yapısı imagesanneolmakbeyinyapisinidegistiriyor5af786b51f0f3 Anne olmak bir kadının hayatında cok farklı bir evredir O zamana dek gozetilen biri iken, hamilelikle başlayan annelik surecinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
“Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; “Ben ol da bil derdi Mevlanaca Ben ol da bil! “Sen oldum annem bak! “Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yurekcesi Hani “Kopekler bile “ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yureğinle, o engin şefkatinle Anlamazdık o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cocuklarda Anneden Ayrılmakdan Neden Korkarlar? Cocuklarda Anneden Ayrılma Korkusu Nedenleri? Bebeklerde anneden ayrılma korkusu Anadolu Sağlık Merkezi ’nden Psikiyatri Uzmanı Dr Zafer Atasoy, ozellikle bebeklerde gorulen anneden ayrılma korkusu ile ilgili soruları yanıtladı Ayrılma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt