Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne olma yaşı var mıdır ?

Anne olma yaşı var mıdır ?
0
202

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
İngiltere’ de yapılan araştırmaya göre en sağlıklı anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı oldu belirtildi Otuz beş yaşından sonra hamile kalan abaynlara yönelik olarak yapılan araştırmada ise, beş yaşından

İngiltere’ de yapılan araştırmaya göre en sağlıklı anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı oldu belirtildi Otuz beş yaşından sonra hamile kalan abaynlara yönelik olarak yapılan araştırmada ise, beş yaşından sonra hamile kalmak bebeğin sağlığını etkilerken düşük riskininde arttığı belirtiliyor
Otuz beş yaşın bebek gelişimi için sağlıklı olmadığı belirten uzmanlar, anneler içinde oldukça riskli olabileceğini belirtiyor Otuz beş yaş üstü hamileliklerde normal bir gebelik süreci olmayacağını ve doğacak bebeğinde sorunlu olacağı belirtiliyor Otuz beş yaşı altı tüp bebek tedavsi gören kişilerin başarı olma riskinin % 31 olduğu belirtilirken, otuz beş yaşından sonra yapılan tüp bebek tedavinse bu oranın % 5 olduğu belirtiliyor
h 3Anne olma yaşı var mıdır ?

Similar threads

İngiltere’ de yapılan araştırmaya gore en sağlıklı anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı oldu belirtildi Otuz beş yaşından sonra hamile kalan abaynlara yonelik olarak yapılan araştırmada ise, beş yaşından İngiltere’ de yapılan araştırmaya gore en sağlıklı anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İngiltere ’ de yapılan araştırmaya göre en dinç anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı oldu belirtildi Otuz beş yaşından sonra hamile kalan abaynlara yönelik olarak yapılan araştırmada ise, beş yaşından İngiltere ’ de yapılan araştırmaya tarafından en dinç anne olma yaşının, 20 ile 35 aralığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Yapılan araştırmalara göre, eğitim seviyesi ve geliri yüksek olan bayanların, geç çocuk sahibi olduğunu ve çoğunlukla ikiz çocuk doğurduğu belirtildi 1980 yılında doğan her elli üç çocuktan birinin ikiz olduğunu, Yapılan araştırmalara göre, eğitim seviyesi ve geliri yüksek olan bayanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Yapılan araştırmalara gore, eğitim seviyesi ve geliri yuksek olan bayanların, gec cocuk sahibi olduğunu ve coğunlukla ikiz cocuk doğurduğu belirtildi 1980 yılında doğan her elli uc cocuktan birinin ikiz olduğunu, Yapılan araştırmalara gore, eğitim seviyesi ve geliri yuksek olan bayanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yapılan araştırmalar sonucu anne olmak icin ideal yaş sınırının tahmin edilenden cok daha yukseklere cıktığı belirtildi Bin annenin sağlık sorunlarını ve ilk cocuklarını doğurdukları yaşı inceleyen bilim adamları, “Anne olmak Yapılan araştırmalar sonucu anne olmak icin ideal yaş sınırının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt