Anne olmadan Önce Henüz Anne olmama süre var ama, beni fazla etkileyen bu satırları sizlerle paylaşmak istedim Anne Olmadan Önceanneolmadanonce5c51aad11ad41 66 100alt Anne olmadan Önce Anne olmadan Önce Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim Kesintisiz akılsız uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim Evimi her gün temizlerdim Hatta süsler püsler minik dekorasyon oyunları yapardım Evimi dağıtacak şeylerin ufak oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile veya banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini Anne olmadan önce Üzerime bu değin işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim Anne olmadan önce Gözü Yaşlı bir bebeği aşısı yapılsın veya test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi küçük bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim Saatlerce uyuyan bir bebeği bakmak için kurnaz kalabileceğimi Anne olmadan önce Kalbimin vücudumun haricen bir yerlerde olabileceğini Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini id Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından fazla daha sağlam olduğunu Bu değin küçük bir bedenin bu dek büyük bir rahatlık verebileceğini Düşünemezdim Anne olmadan önce Bütün bir gece boyunca hatta geceler her tarafında her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine İnanamazdım Anne olmanın o sıcaklığını, Hazzını, Sevgisini, Yürek acısını, Muhteşemliğini, ya da huzurunu hiç bilmezdim Bu kadar içten hissedebilmeyi, Anne olmadan önce…