Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne olmaya hazırlanan Feride Çetin'den yeni poz!

Anne olmaya hazırlanan Feride Çetin'den yeni poz!
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
unlu_oyuncu_feride_cetin_anne_oluyor_1573884008_016.jpeg

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin anne olacağını duyurmuştu. Feride Çetin'den yeni poz geldi.

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Çetin müjdeli haberi geçtiğimiz ay vermişti. Rol gereği de hamile olan güzel oyuncu, bebek beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

I1bmo_1573884036_051.jpg

Belirginleşen karnının gözüktüğü fotoğrafa Çetin, "Sen gelmeden önce dayanıklı olduğumu bilir, ama güçlü saymazdım kendimi. Sabrımı da vaktimi de hak etmeyenler için çar çur ederdim. Daha şimdiden senden ne çok şey öğrendim... Her şeye rağmen hayata tutunduğun; bana umut, nefes ve esin verdiğin için binlerce şükür. Birbirimize sımsıkı sarılacağımız günlerin hayali ile yaşıyorum" notunu düştü.

FERİDE ÇETİN'DEN YENİ POZ!

Clgdy_1574492643_4168.PNG

Similar threads

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai serisinin başarılı oyuncularından Feride Yavuz ana olacağını duyurmuştu. Feride Yavuz'dan yeni poz geldi. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Yavuz müjdeli haberi geçtiğimiz ay vermişti. Rol gereği de gebe olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin anne olacağını duyurmuştu. Feride Çetin'in hamileliği nedeniyle diziden ayrılacağı öğrenildi. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Çetin müjdeli haberi geçtiğimiz ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin, hamile olduğu için diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabında aile boyu mutlu karelerini paylaşan Zehra Çetinin fotoğrafları beğeni aldı. ATV kanalında ekranlara verilen Hercai dizisinin yetenekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin anne olacağını duyurdu. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Çetin müjdeli haberi verdi. Rol gereği de hamile olan güzel oyuncu, bebek beklediğini sosyal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
ATV ekranlarında yayınlanan Hercai serisinin başarılı oyuncularından Feride Yavuz ana olacağını duyurdu. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Yavuz müjdeli haberi verdi. Rol gereği de gebe olan şık oyuncu, bebek beklediğini içtimaî medya hesabından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt