Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne sevgisi

Anne sevgisi
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anne sevgisi anne sevgisi resimleri anne sevgisi Tüm hamiş meleklerimize hediye ediyorum 1548842508 1548842508 annesevgisi5c51761143d5dannesevgisi5c51761143d5d annesevgisi5c51761143d5d ANNE SEVGİSİ Ağırbaşlı, ılık ve güneşli bir günde bir melek cennetten kaçtı, yaşlı dünyamıza indi ve tarlalarda, ormanlarda, şehirlerde ve küçücük köylerde dolaşmaya başladı Güneş batar batmaz kanatlarını açtı ve : 'Ziyaretim sona erdi, bundan böyle ışık dünyasına dönmem gerek Lakin, buradan bir anıyla dönmek istiyorum' dedi Hoş bir çiçek bahçesine baktı ve : 'Bu çiçekler dek güzelini, bunlar değin hoş kokanını görmedim Onun için hatıra olarak bu çiçekleri götüreceğim' dedi O sırada ileride, pırıl pırıl gözleriyle, gül yanaklı bir bebek gördü Bebek gülümseyerek annesinin yüzüne bakıyordu Bunun üstüne melek şunları söyledi kendi kendine : 'Bu bebeğin gülümsemesi, bu buketten de güzel Onu da beraberimde götürmeliyim' Bunları söylerken, bebeğin beşiğini, bebeğe ve beşiğe hemen hemen bir sel gibi akan annenin sevgisini farketti O anda ağzından şu sözler döküldü : 'Bu annenin bebeğine olan sevgisi bu dünyada gördüğüm en hoş şey Bu sevgiyi de beraberimde götürmeliyim' Bu üç hazineyle birlikte inci kapılı cennete doğru kanat açtı Cennetin kapısından içeri girmeden önce : 'İçeriye girmeden, anılarıma bir göz atayım' dedi Elindeki bukete baktı, bütün güller solmuştu Bebeğin yüzüne baktığında, bebeğin gülümsemesi değil olmuştu Annenin sevgisine baktı, o bütün güzelliğiyle yerinde duruyordu Solmuş gülleri ve gülümsemeyi cennetin kapısında atıverdi ve kapıdan içeri girip cennetteki herkesi yanında cağırdı : id 'İşte dünyada bulduğum ve cennet değin güzelliğini yitirmeyen tek şey bu ANNE SEVGİSİ dedi  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt