Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anne sütünü hangi besinler arttırır ?

anne sütünü hangi besinler arttırır ?
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
anne sütünü hangi besinler arttırır ? Bebeğim olacak ve çoktan sütüm yetmezse diye endişeliyimÇünkü etrafımda çok var öyle sütü yetmeyip bebeğinin mamayla besleyen anneBen pek edinmek istemiyorum , o yüzden soruyorum, anne sütünü hangi besinler arttırır ?  

Similar threads

Bebeklere Hangi Yiyecekler Gaz Yapar ? bebeklere gaz yapan gıdalar bebeklere gaz yapan yiyecekler Yenidoğan bebekler ilk kez olmak üzere bebeklerde gaz sıkıntısı ve kolit çok sık rastlanan rahatsızlıklardır meleklerbebeklerehangiyiyeceklergazyapar5c4fe7b5ae6c2alt Özellikle emziren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ahmet Maranki'den Anne Sütü Artırıcı Besinler Ahmet Maranki anne sütünü artırmanın yolları Ahmet Maranki anne sütünü ne artırır Ahmet Maranki anne sütü Bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki'den anne sütünü artırıcı besinler konusunda bilgiler alıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Acaba sütüm olacak mı? Bebek doyuyor mu? Niye ağlıyor acaba sütüm mü az? Gazı mı var? Az mı yiyorum? Neler süt yapar? Şekerli ,tatlı yiyecekler mi yemeliyim? Evet doğum yapmış annelerin aklında bunun gibi bir çok deli sorular dönüp dolaşır. Zaten bebekle birlikte yeni bir hayata adım atmış olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
sütümü nasıl arttırabilirim diyenler!!! sütümü nasıl arttırabilirim sütümü nasıl artırabilirim Anne adayları ve anneler her zaman bunu düşünürAcaba bebeğim emecek mi,acaba sütü olacak mı ? Kuşkusuz bebeğiniz emer ama önce siz de tedbirinizi alıp sütünüzü artırmalısınız hanımlarKadınca bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
9 ay karnınızda taşıdınız ve sonunda beklediğiniz gün geldi. Sağlıkla kucağınıza alıp kokusunu içinize çektiniz.. Şimdi en büyük isteğiniz ise bebeğinizi doya doya anne sütüyle büyütmek. Anne sütü her bebek için en doğal ve en taze besindir. Doğumdan sonraki ilk 1 saat içinde bebek anne sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt