Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anne ve Baba smsLeri :D

Anne ve Baba smsLeri :D
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anne ve Baba smsLeri :D Ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devamet satır sonu kesme işaretiyle () kelimeyi bölmene gerek değil bana geldiği vakit zaten uyumlu geliyoruyarısının akabinde annemin attığı mesaj: *bizvardıkiyiyizöpüyorumayten 3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem göre yollanılan sms: *dünyadan kayıp uzay aracına! kayıp uzay aracı nerdesin? Anne benim param bitti babama caktirmadan para yollar misin bana? ''annen banyoda daha dun para yolladim baban *Anne: bensimdiotobusebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorbizial *kiz: basustune alirim almasina da su sözcük aralarina bosluk yapsan kelime aralarinda 1e bas lutfen *anne: boyledahacokseyyaziyorumamapekisatirbitinceneyapic am **kiz: elinin korunu yapcan anne herife kaza yaptirican gelince anlatırım hadi iyi yolculuklar Annemin ilk cep telofunun arifesindeki birincil msj'ı: *oglum ben annen Arkadas ucaktan iner telefonunu acar annesinden mesaj: '' a '' sonradan annesini anında arar *anne nedir o a?*'allaha emanet olun'un a'si o anlamadin mi? Babam: oğlum besiktas fenerbahçe maçında olay çıkmış oralarda gezinme nerdesin? ben: kapalı tribün **babam: iyi bk yedin titiz ol Baba : oglum eve gelirken 2 ekmek al yada dur dur alma Bir arkadasımın sinema cıkısında telefonunu acmasıyla birlikte babasından gelen mesajda *hemencecik telefonunu ac '' yazıyordu Mesajları kısa yazmasından şikayet edince annemin cevabı''ne lüzum var ziyanlığaokadar kontor gidiyor'' çok eskiden harf sayısı arttıkça dışarı giden kontorun de artıcağını dusunuyordu Anne: krmz sgn *ben: o ne be? *anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! *ben: haaa!!! nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen *gelicem birazdan 0'a basinca tembellik oluyodu hani? *a m a n b e *annegelmiyorumbenvazgeçtim Ben: Anne fizikten 42 almıştım evde kızma diye msj atayım dedim anne: sen büyük bir ihtimalle geri zekalısın Anne: gel sarhoş olsan da gel baban daha gelmedi ben : gelmem baba: gelsene lan şerefsiz Bir arkadaşıma annesinden gelen bir gaz lambası tebriği: canım oğlum pantolonun diesel gömleğin vakko olsun kandilin kutsal olsun Haftaiçi anne arar fakat barda içilmektedir şahıs şamatalı ortamda telefonu açılmak istemez cevapsız arama olur *oğlum niye açmıyorsun merak ettik *kütüphanedeyim anne çıkınca arayım sonraki mesaj babadan kazanç *yalan söyleme eşşoğleşşek çık bardan dışarı ara Bir sürü mesaj attığım annemden yanıt gelmemesi üzerine aradığımdaki tavır; *anne sms lerimi almadın mı sen *olum yalnızca adını yazmışsın *ehh anne bee yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan *ne oku *oy güzel anam oyyannevebabasmslerid5c5622d4df165alt :D Big Grin :D  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt