Anne ve Baba smsLeri Ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devamet satır sonu kesme işaretiyle () kelimeyi bölmene gerek değil bana geldiği vakit zaten uyumlu geliyoruyarısının akabinde annemin attığı mesaj: *bizvardıkiyiyizöpüyorumayten 3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem göre yollanılan sms: *dünyadan kayıp uzay aracına! kayıp uzay aracı nerdesin? Anne benim param bitti babama caktirmadan para yollar misin bana? ''annen banyoda daha dun para yolladim baban *Anne: bensimdiotobusebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorbizial *kiz: basustune alirim almasina da su sözcük aralarina bosluk yapsan kelime aralarinda 1e bas lutfen *anne: boyledahacokseyyaziyorumamapekisatirbitinceneyapic am **kiz: elinin korunu yapcan anne herife kaza yaptirican gelince anlatırım hadi iyi yolculuklar Annemin ilk cep telofunun arifesindeki birincil msj'ı: *oglum ben annen Arkadas ucaktan iner telefonunu acar annesinden mesaj: '' a '' sonradan annesini anında arar *anne nedir o a?*'allaha emanet olun'un a'si o anlamadin mi? Babam: oğlum besiktas fenerbahçe maçında olay çıkmış oralarda gezinme nerdesin? ben: kapalı tribün **babam: iyi bk yedin titiz ol Baba : oglum eve gelirken 2 ekmek al yada dur dur alma Bir arkadasımın sinema cıkısında telefonunu acmasıyla birlikte babasından gelen mesajda *hemencecik telefonunu ac '' yazıyordu Mesajları kısa yazmasından şikayet edince annemin cevabı''ne lüzum var ziyanlığaokadar kontor gidiyor'' çok eskiden harf sayısı arttıkça dışarı giden kontorun de artıcağını dusunuyordu Anne: krmz sgn *ben: o ne be? *anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! *ben: haaa!!! nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen *gelicem birazdan 0'a basinca tembellik oluyodu hani? *a m a n b e *annegelmiyorumbenvazgeçtim Ben: Anne fizikten 42 almıştım evde kızma diye msj atayım dedim anne: sen büyük bir ihtimalle geri zekalısın Anne: gel sarhoş olsan da gel baban daha gelmedi ben : gelmem baba: gelsene lan şerefsiz Bir arkadaşıma annesinden gelen bir gaz lambası tebriği: canım oğlum pantolonun diesel gömleğin vakko olsun kandilin kutsal olsun Haftaiçi anne arar fakat barda içilmektedir şahıs şamatalı ortamda telefonu açılmak istemez cevapsız arama olur *oğlum niye açmıyorsun merak ettik *kütüphanedeyim anne çıkınca arayım sonraki mesaj babadan kazanç *yalan söyleme eşşoğleşşek çık bardan dışarı ara Bir sürü mesaj attığım annemden yanıt gelmemesi üzerine aradığımdaki tavır; *anne sms lerimi almadın mı sen *olum yalnızca adını yazmışsın *ehh anne bee yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan *ne oku *oy güzel anam oyyannevebabasmslerid5c5622d4df165alt Big Grin